Toegankelijkheid linksWAARSCHUWING VOOR CONSUMENTEN MET EEN NOTENALLERGIE

In de bodem van de verse aardbeienslof van Jumbo (met streepjescode 8711715834768) zijn amandelen verwerkt. Dit staat per abuis niet op het etiket vermeld. Amandelen kunnen een gevaar vormen voor mensen met een (noten)allergie. Heb je deze allergie dan kun je het product (zonder aankoopbon) terugbrengen bij alle Jumbo winkels .Je krijgt dan direct het aankoopbedrag terug. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met onze Klantenservice. Excuses voor het ongemak.
 
 


WAARSCHUWING VOOR CONSUMENTEN MET MELK-ALLERGIE

Jumbo waarschuwt consumenten met een melk-allergie om Jumbo Ribbelchips Paprika (met streepjescode 8718449027992) niet te consumeren. Dit product bevat melk, maar dit is onvolledig vermeld op de verpakking. Heb je een melk-allergie? Breng de verpakking dan terug naar de winkel. Je krijgt dan direct het aankoopbedrag terug. Consumenten zonder melk-allergie kunnen het product wél consumeren. Voor vragen kun je contact opnemen met onze Klantenservice. Excuses voor het ongemak. 
 
 

Vers is ook écht vers

Versheid gegarandeerd

Bij Jumbo hebben we het allerbeste vers in huis. Voor online bestellingen kiezen we jouw versproducten handmatig en met alle zorg uit, zoals je dat ook zelf zou doen. In onze winkels helpen en adviseren de versspecialisten je graag. Deze Zekerheid maken we waar met drie garanties:

• Houdbaarheidsgarantie
• Vaasgarantie
• Versgarantie groente en fruit

Houdbaarheidsgarantie

Wij garanderen dat onze producten minstens tot en met morgen houdbaar zijn. Vind je ondanks onze zorg in de winkel toch:

  • een product met de datum van vandaag, dan krijg je het gratis mee als dank voor je melding. 
  • een product met een verstreken houdbaarheidsdatum, dan ontvang je als dank voor de melding één exemplaar van het betreffende product met een goede datum gratis.


Uitgezonderd zijn producten die voor Jumbo één dag verkoopbaar zijn, zoals dagvers brood, vers afgebakken snacks, vers geperst sap uit de sapmachine en de krant. Dit geldt ook voor producten die onze versspecialisten en koks in de winkel vers samenstellen, zoals pizza’s, wokgerechten, stamppotjes, kibbeling, korstschelpen, yoghurt uit de yoghurttap en sushi.

Op een Pick Up Point en via Klantenservice hebben we geen winkelvoorraad ter plaatse en kunnen we hierdoor niet in alle gevallen het product gratis geven. In dit geval geven we je een korting op je volgende bestelling, ter waarde van de prijs van het product.

We geven producten met een verstreken houdbaarheidsdatum nooit mee om redenen van productaansprakelijkheid. Ook niet ten behoeve van goede doelen als voedselbanken, kinderboerderijen, etc.

Vaasgarantie

Zijn je bloemen ondanks onze zorg toch binnen 7 dagen verwelkt? Dan krijg je gratis een nieuw boeket.

Versgarantie groente en fruit

Onze groente en fruit zijn gegarandeerd 100% vers. Vind je ondanks onze zorg toch groente en fruit in de winkel dat niet meer vers is? Dan krijg je een tas met verse groente en fruit van de beste kwaliteit gratis. Dit geldt in onze ‘stenen winkels’ en ophaalpunten gevestigd in winkels.

De tas wordt voor jou ter plekke door een medewerker gevuld.

• Een product is niet meer vers indien het product zelf fysieke kenmerken vertoont waaruit blijkt dat het product niet meer vers is.
• Maximaal 1 tas per klant per dag.