Toegankelijkheid links

Beltegoed opwaarderen

Altijd en overal je beltegoed aanvullen

Bij Jumbo koop je het Jumbo Mobiel startpakket waarmee je direct kunt bellen. Tevens zijn bij alle Jumbo supermarkten opwaardeerkaarten te koop. Daarnaast kan je gemakkelijk je beltegoed online opwaarderen.

Opwaarderen in de winkel

Kies bij de kassa Jumbo Mobiel beltegoed van 10 of 20 euro. Na het afrekenen ontvang je een 15-cijferige opwaardeercode op je kassabon. Volg verder de instructies op de kassabon.


Online opwaarderen

Via deze website kun je je beltegoed eenmalig opwaarderen. Vul je mobiele nummer, het gewenste bedrag en betaalwijze in en meteen daarna is je beltegoed opgewaardeerd.


Periodiek opwaarderen

Je kunt bij Jumbo ook gebruik maken van periodiek opwaarderen. Bij periodiek opwaarderen wordt je beltegoed op een vast moment in de week of maand automatisch opgewaardeerd.

Opwaarderen via sms

Voor sms-opwaarderen verstuur je een sms naar 1220 met daar in de tekst: Plus 10 1234 (waarbij 1234 de code is die je ontvangt bij de eerste keer aanmelden en registratie).

Registratie

Om gebruik te maken van opwaarderen via sms of periodiek instellen, moet je bankrekening aan je mobiele nummer zijn gekoppeld. De verschuldigde bedragen zullen na de opwaarderingen automatisch van je bankrekening worden afgeschreven.

Bij de registratie wordt je gevraagd om éénmalig een Ideal betaling van 1 cent uit te voeren om te bevestigen dat je de eigenaar bent van het betreffende bankrekeningnummer. Vervolgens wordt er éénmalig 1 cent van je bankrekening afgeschreven om te controleren of je rekening beschikbaar is voor incasso’s.


Hoogte beltegoed opvragen

Je kunt de geldigheid en hoogte van je beltegoed opvragen door met je mobiele telefoon te bellen naar 1244 (gratis). In het buitenland gebruik je *100*1244#. Kies voor optie 1 en je hoort de hoogte en de geldigheid van je beltegoed.

Of vraag je beltegoed op door op je mobiele telefoon *101# in te toetsen gevolgd door de beltoets. Dit werkt ook in het buitenland.

Je beltegoed is onbeperkt geldig, mits je eens in de 12 maanden opwaardeert. Doe je dat niet, dan wordt je beltegoed bevroren voor een periode van 1 maand.