Toegankelijkheid linksVEILIGHEIDSWAARSCHUWING

Jumbo haalt alle Jumbo Maaltijdsalades Italiaanse Kip per direct uit de schappen van alle Jumbo en C1000 winkels. Door een productiefout bevatten deze maaltijdsalades rauwe kip in plaats van gegaarde kip. Dit levert een gevaar op voor de gezondheid. Voor consumenten is het advies het product niet te gebruiken. Het gaat specifiek om de variant Italiaanse Kip. De andere varianten maaltijdsalades voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en zijn wel geschikt voor consumptie. Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terug brengen naar de winkel en krijgen hun geld terug. Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice, telefoonnummer 0800 0220 161.

Het betreft het volgende product:
JUMBO MAALTIJDSALADE ITALIAANSE KIP
Streepjescode (EAN): 8718452099030
THT-codes: 25-5-2015 / 26-5-2015 / 27-5-2015

Onze welgemeende excuses voor dit ongemak. 
 
 

Jumbo Academy

Ruimte om te leren

De kracht van Jumbo is dat we de klant centraal stellen. Dus moeten onze medewerkers niet alleen gedegen vakkennis hebben, maar vooral ook klantgericht denken en handelen. Deze vaardigheden staan centraal in de trainingen en opleidingen van Jumbo Academy.

Persoonlijke ontwikkeling

Niet alleen de winkels en haar klanten profiteren van goed opgeleide medewerkers. Voor de medewerkers bieden de opleidingen een mooie gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling. Jumbo geeft daar alle ruimte voor. De opleidingen worden verzorgd door ervaren vakmensen, die precies weten hoe het er bij Jumbo aan toegaat.

Erkende vakopleidingen

Uiteraard worden alle Jumbo-medewerkers getraind in de 7 Zekerheden. Binnen de Jumbo Academy kunnen medewerkers daarnaast officieel erkende vakopleidingen volgen. Ook kunnen zij MBO- en HBO- gecertificeerd worden. Jumbo verzorgt trainingen op het gebied van Arbo, leidinggeven en productkennis. Medewerkers kunnen opleidingen volgen tot bijvoorbeeld afdelingschef of filiaalmanager. De trainingen worden op onze eigen leslocaties aangeboden en via het Leerplein, onze digitale leeromgeving.