Toegankelijkheid linksWAARSCHUWING VOOR CONSUMENTEN MET EEN NOTENALLERGIE

In de bodem van de verse aardbeienslof van Jumbo (met streepjescode 8711715834768) zijn amandelen verwerkt. Dit staat per abuis niet op het etiket vermeld. Amandelen kunnen een gevaar vormen voor mensen met een (noten)allergie. Heb je deze allergie dan kun je het product (zonder aankoopbon) terugbrengen bij alle Jumbo winkels .Je krijgt dan direct het aankoopbedrag terug. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met onze Klantenservice. Excuses voor het ongemak.
 
 


WAARSCHUWING VOOR CONSUMENTEN MET MELK-ALLERGIE

Jumbo waarschuwt consumenten met een melk-allergie om Jumbo Ribbelchips Paprika (met streepjescode 8718449027992) niet te consumeren. Dit product bevat melk, maar dit is onvolledig vermeld op de verpakking. Heb je een melk-allergie? Breng de verpakking dan terug naar de winkel. Je krijgt dan direct het aankoopbedrag terug. Consumenten zonder melk-allergie kunnen het product wél consumeren. Voor vragen kun je contact opnemen met onze Klantenservice. Excuses voor het ongemak. 
 
 
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/Page-headers-(1024x215)/service/gebak_page-header_1024x215_jumbo.jpg

Jumbo Gebak

Online bestellen, in de winkel ophalen

Jumbo biedt een uitgebreid assortiment gebak, ook fotogebak! Voor ieder wat wils en precies de hoeveelheden die jij nodig hebt. Kies voor een heerlijke taart, mooie gebakjes of een lekkere vlaai. Je kunt op de taart een foto laten afdrukken: bijvoorbeeld voor je jarige kind of collega.

Hoe werkt het?

• Kies een taart, vlaai of gebakje
• Upload eventueel een foto
• Kies een winkel (let op: géén Pick Up Point)
• Kies een afhaaldatum
• Haal de taart op en reken af in jouw Jumbo
• Smullen maar!


Ophalen met de rest van je online boodschappen

Daarnaast vind je ook heerlijk kwaliteitsgebak op Jumbo.com. Dit wordt dagelijks vers bereid en is standaard verpakt. Je voegt het eenvoudig toe aan je digitale boodschappenmandje. Dit gebak kun je alleen afhalen op één van de Pick Up Points. Wil je een fototaart? Bestel dan via Jumbo Gebak.


Uitstekende kwaliteit

Waar je je taart en gebak ook bestelt, het is vers en dat zie je. Krokante bodems, zachte vullingen en knapperig fruit maken elke taart weer bijzonder. Onze banketbakkers gebruiken altijd verse ingrediënten. Je proeft de passie!