Laden...

2Blossom - Sauvignon Blanc - Verdello - 750ML

Wat is er nou lekkerder dan een eerlijk glas wijn te drinken en tegelijkertijd iets goeds te doen voor de wereld? Dat kan met de wijnen van 2Blossom. Want met de aanschaf van deze wijn, doneer je automatisch €0,50 aan de 2BLOSSOM Foundation. En daar worden dan vervolgens knutselmaterialen en kinderopvang in Zuid-Afrika mee bekostigd. Dat is nog eens fairtrade! Deze droge witte wijn wordt gemaakt van de druiven sauvignon blanc en verdelho afkomstig uit de Western Cape. Verdelho is een van oorsprong Portugese druif die ook wordt gebruikt voor madeira en witte port. In deze blend proef je de smaak van citrus, appel en limoen. Lekker bij een verfrissende salade, sushi of een poké bowl met zalm of tonijn.

Kijk voor meer informatie op www.2blossomfoundation.org/

Fairtrade Foundation
 • Alcoholpercentage: 13.0% Vol.
 • Regio: Westelijke Kaap
 • Afsluiting: Schroefdop

Uitgebreide productinformatie

Productomschrijving

WHITE WINE

Gebruik en veiligheid

Alcohol- en tabakdisclaimer (18) Lees meer

  Allergiewaarschuwing

  • Bevat Zwaveldioxide/Sulfieten

  Fairtrade Foundation - Druiven: Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten, totaal 100%. www.info.fairtrade.net/sourcing.

  • Land van oorsprong: Zuid-Afrika

  Over de fabrikant

  Met deze wijn wordt door Jumbo Supermarkten ondersteuning gegeven aan de 2Blossom projecten. Een veilige plek waar de kinderen na school worden opgevangen waarbij het uiten van hun emoties en creativiteit centraal staat. Er wordt €0,50 per fles gedoneerd om bij te dragen aan het salaris van de begeleiding en voor aanschaf van knutselbenodigdheden. Wilt u meer weten? Kijk op www.2blossomfoundation.org.

  WWW.INTENSEWINES.COM

  Contactgegevens:

  Produced & bottled by Imbuko Wines(PTY) Imbuko Wines, PO Box 810, Wellington,
  7654 Tel.+27 8737350.

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.