Toegankelijkheid links

Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Homepage/week-24/Zomer-homepage-wk24-column-glazenactie-v2-mobile.pngJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Homepage/week-24/Zomer-homepage-wk24-column-HJ6recept-mobile.png
Jumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Homepage/week-24/Zomer-homepage-wk24-column-glazenactie-v2.pngJumbo-Grocery:/CMS/Images/2018/Thema/Zomer/Homepage/week-24/Zomer-homepage-wk24-column-HJ6recept.png

Meer dan 100% klanttevredenheid. Daar gaan we voor!

We zorgen dat je alles kunt vinden in ons grootste online supermarktassortiment, tegen de laagste prijs en met de beste service. Daar draait het bij Jumbo om, iedere dag weer. En we zeggen het niet alleen, we garanderen het ook met onze 7 Zekerheden.

Lees verder >
  • Euro's goedkoper
  • Service met 'n glimlach
  • Voor ál uw boodschappen
  • Vers is ook écht vers
  • Vlot winkelen
  • Niet tevreden? Geld terug
  • Uw wensen staan centraal
closeBij Jumbo hebben we de laagsteprijsgarantie. Vaste prijs elders toch lager? Dan passen we de prijs aan en krijg je als dank het product gratis!
closeOnze service gaat altijd net een stapje verder. In onze winkels en op onze Pick Up Points kun je altijd rekenen op onze persoonlijke service.
closeBij Jumbo hebben we het grootste supermarktassortiment. Mis je iets? Wij zorgen voor een alternatief of halen het product voor je in huis.
closeBij ons is vers gegarandeerd vers, we selecteren met zorg de allerbeste versproducten. Product met de datum van vandaag? Dan krijg je als dank voor de melding het product gratis mee.
closeSnel en gemakkelijk boodschappen doen: dat verstaan wij onder vlot winkelen. In onze winkels, op Pick Up Points en natuurlijk online. In de winkel vierde wachtende in de rij? Boodschappen gratis!
closeWij zijn pas tevreden als je meer dan tevreden bent. Toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je een vervangend product of je geld terug.
closeWe zijn nieuwsgierig naar je mening. Geef het aan ons door, zo kunnen we je nog beter van dienst zijn.