Aberfeldy 12 Year Single Malt Whisky 700ml

Deze zachte, zoete borrel wordt gerijpt gedurende 12 jaar in handgemaakte eiken vaten. Geparfumeerd met kruiden en fruit met honing. Siroperig, met hints van ananas en een rijkelijke dosis vanille en fudge met een tintje rook op het einde.

 • Alcoholpercentage: 40% Vol.

Uitgebreide productinformatie

Productomschrijving

Highland single malt Scotch whisky

Gebruik en veiligheid

Alcohol- en tabakdisclaimer (18) Lees meer

  • Land van oorsprong: Schotland
  • Verpakt in: Schotland

  Over de fabrikant

  Highland single malt scotch whisky

  Aberfeldy is genesteld in een weelderige vallei in de heuvels van de centrale hooglanden van Schotland. Het is een bastion van traditioneel whisky maken in een regio waar er nog maar een klein aantal distilleerderijen zijn overgebleven.

  Wij zijn de Golden Dram. Een keurmerk van onze distilleerderij, gebouwd op land dat bekend staat om de goudwinning in de regio. Dit is reeds ons thuis sinds 1898 en een van de redenen waarom de distilleerderij hier is gebouwd is de overvloedige, frisse, zuivere watertoevoer. Water, gerst en gist worden omgevormd in vloeibaar goud.

  Aberfeldy single malt Scotch whisky wordt gedistilleerd in koperen distilleerketels, vervaardigd door Forsyths in Schotland. Ze helpen ons een fruitige, klassieke whisky te creëren volgens de traditionele highland-stijl.

  Contactgegevens:

  DISTILLED & BOTTLED IN SCOTLAND
  BY JOHN DEWAR AND SONS LTD,
  ABERFELDY, PERTHSHIRE, SCOTLAND PH15 2EB

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


  Inspiratielijstjes met dit product