Loading...

Let op:

Door extreme drukte is het tijdelijk alleen mogelijk om een al geplaatste bestelling aan te passen. Lees meer >

Ophaal- en bezorgmomenten zijn op dit moment vol, maar we voegen iedere dag nieuwe capaciteit toe.

Winacties en spaaracties

Hier vind je alle winacties, spaaracties en aanbiedingen op een rijtje. Doe mee en wie weet win jij wel een van die mooie prijzen. We nemen altijd persoonlijk contact op met de winnaars en vermelden de winnaars ook op onze website.

Pas op voor nepacties

Via social media, e-mail en whatsapp zijn er (win)acties in de omloop die niet afkomstig zijn van Jumbo. Al kan het soms lijken dat ze wel door Jumbo verzonden zijn. In de berichten worden vaak Jumbo waardebonnen ter waarde van €100, €250 of €500 of gratis krasloten aangeboden.

Meer informatie over nepacties >

Spaar voor gratis boodschappen, korting op de leukste dagjes uit en nog veel meer leuke extra’s

Vanaf nu zijn je dagelijkse boodschappen bij Jumbo Extra’s waard. Zo wordt boodschappen doen nóg leuker. Met Jumbo Extra’s spaar je punten voor gratis boodschappen, korting op de leukste uitjes en nog veel meer leuke extra's. Download de Extra’s app of activeer je Extra's pas en ervaar zelf de voordelen.

Lees meer

Spaar met Jumbo Extra’s op korting voor Dagjes Uit

Nieuw: spaar nu met Jumbo Extra’s pas of app tot wel 77% korting op 77 verschillende Dagjes Uit. Dat wordt dus genieten in jouw favoriete pretpark, dierentuin, museum of… waar wil jij graag heen met je gezin? Ontdek hoe je punten spaart met Jumbo Extra’s.

De actie loopt van woensdag 26 februari t/m donderdag 31 december 2020.

Lees meer

Sparen voor hoge kortingen op Casa mesa servies

Samen met topchef Freek van Noortwijk hebben we prachtige serviesdelen van Casa mesa geselecteerd. Spaar nu bij Jumbo voor flinke korting op hoogwaardig porselein en Portugees aardewerk. Bekijk ook de tips hoe je de borden opmaakt als een chef.

Deze spaaractie loopt van woensdag 26 februari t/m dinsdag 23 juni 2020.

Lees meer

50% korting op tickets Super Friday van Dutch Grand Prix

Gezien de voortdurende wereldwijde verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft Formula One Management bevestigd dat de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix niet in het weekend van 3 mei 2020 verreden zal worden. De race is tot nader order uitgesteld. Er wordt gekeken naar een alternatieve data voor de Grand Prix later dit jaar.

Alle toegangskaarten blijven geldig voor een nieuwe datum. Mocht je op een nieuwe datum echt niet kunnen, dan kan je conform de voorwaarden je ticket annuleren en een refund krijgen.

Lees meer

Win tickets voor Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Koop nu een krat Heineken® pilsener bij Jumbo, maak een foto van je krat met Jumbo kratlot, ga naar www.heineken.com/kratlot, upload je foto en doe mee aan de prijsvraag. Er zijn maar liefst 250 duo-tickets te winnen!

Deze actie loopt van maandag 17 februari tot en met zondag 19 april 2020. 

Lees meer

50x kans: 2 kaarten De Tuinen van Appeltern

Heb jij de puzzel uit het Hallo Jumbo magazine opgelost? Goed gedaan! Vul dan hier het antwoord in en maak kans op 2 kaarten voor De Tuinen van Appeltern

Deze actie loopt van 25 maart t/m 21 april 2020.

Lees meer

Iedere jarige job verdient een cadeautje

Jumbo trakteert! Ben jij binnenkort jarig? Dan willen we je graag verrassen met een leuk cadeautje. Wat dacht je van 20% korting op alle taarten, gebak en vlaaien? Laat je verder inspireren door de handigste tips en de lekkerste recepten voor een knalfeest! Zo wordt jouw verjaardag nóg leuker en voordeliger! Ben je benieuwd hoe je deze korting kunt krijgen? Klik dan snel verder.

Lees meer

Check snel of jij in de prijzen bent gevallen

Heb jij meegedaan aan een van onze vele prijsvragen? Dan wil je vast zo snel mogelijk weten of je een prijs gewonnen hebt.

Lees meer

Aanbiedingen en voordeel

Weekaanbiedingen

Deze week extra voordeel

Bekijk aanbiedingen >
Seizoensaanbiedingen

Ieder seizoen de beste aanbiedingen

Bekijk aanbiedingen >
Geen Bestelkosten

Bij geselecteerde producten

Bekijk aanbiedingen >
Altijd Lage Prijs

Verdienen op je boodschappen

Bekijk producten >