Loading...
< Terug naar de actie

Jumbo Dagjes Uit

We hopen dat het snel weer mag

Spaar mee via Jumbo Extra's

Algemene voorwaarden Dagje Uit actie

Artikel 1. Zo werkt de Dagje Uit actie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Dagje Uit actie (hierna de “Actie”)

2. De Actie wordt georganiseerd door Jumbo Supermarkten B.V. (“Jumbo”) en Queueup B.V., (“queueup”).

3. Als je geregistreerd gebruiker van Jumbo Extra’s bent, dan ontvang je bij aankoop van spaarproducten digitale punten. Deze punten kun je gedurende de actieperiode inwisselen voor korting op dagjes uit.

4. De korting kan gestapeld worden in stapjes van € 2,50. De maximale (stapel)korting kan per dag en per Dagje Uit verschillen en is op basis van beschikbaarheid. De maximale stapelkorting op één entreekaartje is € 30,-.

5. Boek je Dagje Uit met korting via de Jumbo Extra’s app. De app is te downloaden in de Apple store of Google Play Store.

Artikel 2. Zo boek je een Dagje Uit

1. Ga naar de Jumbo Extra’s app of naar Jumbo.com/extras. Kies een Dagje Uit en bepaal op welke dag je wilt gaan.

2. Volg de bestelprocedure. Geef aan hoeveel Extra’s punten je wil verzilveren voor korting op Dagjes Uit. Per 50 punten krijg je €2,50 korting.

3. De hoogte van de korting wordt weergegeven op basis van de entreekaartjes voor de volwassenen en dit kan verschillen met de korting voor kinderen. De hoogte van de korting verschilt per dag. Er zijn een beperkt aantal kaarten met de hoogste korting. Wanneer deze zijn uitverkocht daalt het kortingsbedrag. Zo kan de korting ook dalen tijdens het bestelproces. Ook kan het voorkomen dat bepaalde dagen uitverkocht raken in verband met de capaciteit van het park.

4. Per boeking kunnen meerdere entreekaartjes gekocht worden met korting door Jumbo Extra’s punten in te wisselen.

5. Je betaalt online en je ontvangt jouw entreekaartjes of vouchers per e-mail - met uitzondering van een aantal theaterkaartjes en mogelijkerwijs fysieke producten, deze ontvang je op het door jou opgegeven (e-mail)adres. Op het entreekaartje staat aangegeven of deze gescand kan worden vanaf de smartphone of dat deze geprint dient te worden. In het geval van een voucher product dien je deze nog te verzilveren op de website van de aanbieder van het Dagje Uit. Zij sturen je dan per post of mail de entreekaarten. Zonder geldig entreekaartje krijg je geen toegang.

Artikel 3. Superdeals

1. Gedurende de Actie kun je elke week een ander Dagje Uit boeken met extra korting; een zogeheten Superdeal.

2. Een Superdeal is slechts één week te boeken (op maandagen van 09.00 t/m 08.59 uur de opeenvolgende maandag). Voor de Superdeals zijn beperkte aantallen beschikbaar. Hiervoor geldt op=op. Dus wees er snel bij.

3. Wanneer een Superdeal niet meer beschikbaar is (op=op) kun je altijd nog een kaartje met reguliere korting kopen.

4. Bij de boeking kies je de datum waarop je wil gaan, in het geval van de Superdeal is dat altijd een dag in de opeenvolgende week na het ingaan van de Superdeal op maandag om 09.00 uur.

5. De gekozen datum kan niet worden gewijzigd, tenzij er een bezoekgarantie is afgesloten. Voor info over bezoekgarantie zie artikel 7.1.

Artikel 4. Kleurplaat Winactie

1. Bij de Jumbo winkels kunnen kleurplaten worden opgehaald. Na inkleuring kunnen deze weer worden ingeleverd bij dat filiaal.

2. In elk filiaal wordt er één winnaar bekend gemaakt. De winnaar krijgt 2 vrijkaarten voor één van de deelnemende parken. De kaarten zijn voor een specifiek park en het is niet mogelijk deze te ruilen.

3. Één (1) landelijke winnaar wint het gouden ticket; met het gouden ticket krijgt de winnaar entreekaarten voor het gezin (maximaal 5 personen) om in 2020 één keer naar ieder deelnemend park te gaan*.

4. Gebruik van de Jumbo ter beschikking gestelde prijzen is voor rekening en risico van de winnaars.

5. De winnaar van het gouden ticket wordt gekozen uit de winnaars van de lokale prijzen.

*Wellness, high tea en theater zijn uitgesloten van deze prijs!

Artikel 5. Derde partijen

1. Jumbo is verantwoordelijk voor het aanbieden van de Jumbo Extra’s punten. Indien er vragen of klachten zijn met betrekking tot de (werking van) de Jumbo Extra’s punten, kun je je tot Jumbo richten. Dit kan via tel. 0800 – 0220 161 of www.jumbo.com/contact

2. De Dagjes Uit, die op de website worden vermeld, worden aangeboden door Queueup. Jumbo heeft geen invloed op of verantwoordelijkheid voor de Dagjes Uit en/of de wijze waarop deze via de website worden gepresenteerd. Dit betekent ook dat jij de overeenkomst tot aanschaf van de entreekaartjes met Queueup sluit. Vragen en/of klachten omtrent de Dagjes Uit en/of aanschaf van entreekaartjes, bijvoorbeeld in het geval je meent recht te hebben op een restitutie, dien je tot Queueup te wenden, dit kan via tel. 085-888 63 53 of dagjeuitactie@qup.eu.

3. Jumbo kan nimmer verantwoordelijk of aansprakelijk gehouden worden voor enige claims die voortvloeien uit hetgeen hierboven onder artikel 5.2 is bepaald.

4. Op de diensten van derden, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de aanbieders van de Dagjes Uit en Queueup, kunnen nadere voorwaarden van toepassing zijn.

Artikel 6. Overige voorwaarden

1. Bij het boeken dient een bezoekdatum vastgelegd te worden. Eenmaal geboekte entreekaartjes kunnen niet worden gewijzigd of omgezet worden naar een andere datum en/of ander Dagje Uit, tenzij je in het bestelproces een 'bezoekgarantie' hebt afgesloten bij queueup. Eén bezoekgarantie is geldig voor één entreekaartje, maar kan alleen op de gehele order worden toegepast. Het afsluiten van een bezoekgarantie kost € 0,50 per entreekaartje. De geldige redenen vind je terug in de algemene voorwaarden. Let op: Je kunt alleen wijzigen naar een datum waarop de entreeprijs hetzelfde of lager is. De datum moet binnen de actieperiode vallen.

2. Het is nog níet mogelijk om punten te sparen op je (persoonlijke) spaarproducten bij je online bestelling. Jumbo Extra's start in de fysieke winkels van Jumbo.  Spaar je mee met Jumbo Extra's en heb je online boodschappen besteld met hetzelfde account? Dan krijg je van ons een tegemoetkoming in punten bij je bestelling Hier hoef je niets voor te doen. De punten worden automatisch bijgeschreven. Meer informatie hierover vind je in de email met de digitale bon. Deze krijg je een half uur nadat de bezorger de boodschappen heeft afgeleverd. Ondertussen zijn we hard aan het werk om Jumbo Extra's ook online uit te rollen. Zodra het mogelijk is om punten te sparen op je persoonlijke spaarproducten laten we je dit natuurlijk weten.

3. Het bedrag van een afgesloten bezoekgarantie komt bovenop de aanschafprijs van de entreekaartjes. Het is alleen mogelijk een bezoekgarantie op het moment van aankoop van je entreekaartjes af te sluiten.

4. Zie de Jumbo Extra’s app voor de volledige lijst van de deelnemende Dagjes Uit.

5. De entreekaartjes kunnen alleen via de Jumbo Extra’s app worden aangeschaft.

6. De korting met Jumbo Extra’s punten is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.

7. De Jumbo Extra’s punten kunnen niet verzilverd worden bij de kassa van het gekozen Dagje Uit.

8. Jumbo behoudt zich het recht voor deze Actie tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen of de actievoorwaarden te wijzigen. Als dat gebeurt zullen de gewijzigde actievoorwaarden op Jumbo.com/dagjeuit/actievoorwaarden worden geplaatst.

9. Jumbo is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de Actie en/of de actiewebsite.

10. Deelname aan deze Actie is geheel voor eigen risico.

11. Door deel te nemen aan de Actie verklaar je kennis te hebben genomen van en in te stemmen met deze actievoorwaarden alsmede op de hoogte te zijn van het op deze Actie van toepassing zijnde privacybeleid dat in de Jumbo Extra’s app is in te zien of via Jumbo.com/extras/app.

12. Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden.

13. Op deze Actie is Nederlands recht van toepassing.

Andere vraag?

We helpen je graag. Heb je een vraag of een klacht? Laat het ons weten via het contactformulier of:

Facebook
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
Twitter
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
0800 022 01 61
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m za.)