Op zoek naar mensen met een Gouden Hart

Het familiebedrijf Jumbo bestaat 100 jaar. En dat betekent dat we al het hele jaar onze klanten verrassen. Als afsluiter van dit jubileumjaar zetten we mooie mensen met een Gouden Hart in het zonnetje. Het zijn de mensen met een groot hart die graag iets voor een ander doen. Zeker in de afgelopen bijzondere tijd, blijkt maar weer dat wij voor elkaar lichtpuntjes kunnen zijn. Wij gaan samen met jou op zoek in het hele land om deze Gouden Harten uit de buurt te bedanken met een feestelijk pakket. Wie heeft volgens jou een Gouden Hart?

Wie zijn die mensen met een Gouden Hart?

We kennen ze allemaal wel: de vrijwilligers uit de kantine waarop we altijd kunnen rekenen. Of iemand die een oudere of hulpbehoevende uit de buurt helpt. De klaar-over die er in weer en wind staat. Of iemand die het speeltuintje opruimt, zodat het netjes blijft. Mensen met een Gouden Hart vinden het vanzelfsprekend dat ze dat doen. Dat zijn de mooie mensen die we zoeken. 

Jij bepaalt wie er volgens jou een Gouden Hart bij jou in de buurt heeft. Je kunt iedereen nomineren die iets bijzonders doet bij jou in de buurt. Niet omdat het zijn of haar beroep is, maar omdat iemand zich als vrijwilliger inzet om anderen te helpen. 

Colette Cloosterman - van Eerd verrast Joyce met het eerste Gouden Hart verrassingspakket

In iedere Jumbo winkel werden rondom de kerstdagen 10 buurtgenoten met een Gouden Hart in het zonnetje gezet. In deze video zie je dat Colette Cloosterman - van Eerd het eerste welverdiende verrassingspakket overhandigt aan Joyce.

Jouw favoriete persoon zelf verrassen?

Bak zelf eens een lekkere kersttaart. Dat wordt genieten!