Super Friday
Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Bemachtig tickets met 50% korting

Bestel je ticket Zo werkt de actie

Vier jij Super Friday met ons mee?

Max Verstappen maakte vorig jaar in Zandvoort het hele land aan het juichen in de stralende zon. Dat was echt te gek! Ook 2022 wordt een machtig jaar voor racefans: de Formule 1 komt weer naar Zandvoort en jij kunt erbij zijn. Bij Jumbo krijg je maar liefst 50% korting op de gewilde, exclusieve tickets voor Super Friday van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Alleen bij Jumbo kun je deze tickets kopen. Op dit racespektakel zie je onder anderen Max Verstappen, Lewis Hamilton en Charles Leclerc in actie. Heb jij er net zoveel zin in als wij?

Raceklasses in actie: Porsche mobil 1 Supercup training, Formule 1, Formule 2 en Formule 3 Toegang tot officiële Fanzone & Ultimate Race Festival waar bekende diverse artiesten optreden F1 Esports, Karting, Pitstop Challenge, reuzenrad met waanzinnig uitzicht en nog veel meer!

Zo werkt de actie

De actie loopt van woensdag 18 mei tot en met dinsdag 7 juni 2022. Een actiecode is géén garantie op een ticket. Je bent pas verzekerd van een ticket, als je deze besteld hebt. Let op! OP=OP.

Bij aankoop van de geselecteerde actieproducten ontvang je een actiecode op een aparte kassabon. Vul je actiecode in via jumbo.com/gp om een ticket met 50% korting te bestellen. Je kunt per bestelling maximaal 6 actiecodes verzilveren en dus maximaal 6 tickets bestellen voor de Super Friday van de Dutch Grand Prix. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling in je mailbox. Je ontvangt uiterlijk half augustus 2022 je officiële ticket om te personaliseren.
Bestel je ticket Bekijk de actievoorwaarden >

Ontdek de actieproducten van deze week

Deze aanbiedingen lopen van woensdag 18 mei tot en met dinsdag 24 mei 2022, tenzij de tickets eerder uitverkocht zijn. 

Ontdek de actieproducten van volgende week

Deze aanbiedingen lopen woensdag 25 mei tot en met dinsdag 31 mei 2022, tenzij de tickets eerder uitverkocht zijn. 

Nagenieten van de Dutch Grand Prix 2021

Er werd echt geschiedenis geschreven op het asfalt op het circuit in Zandvoort. Max Verstappen won de Dutch Grand Prix. Dat was de kroon op het grote Nederlandse racefeest. Herbeleef dit prachtige race weekend in de video.

 

Maak een Selfie met Max en win VIP tickets voor de Super Friday Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

De Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix gaat weer van start en jij kunt daar bij zijn als VIP. Maak een selfie met de levensgrote versie van Max in jouw Jumbo filiaal, plaats 'm op social media met #jumbosuperfriday en maak kans op 2 VIP tickets voor de Super Friday van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Bekijk de actie
Raceauto Max Verstappen

Veelgestelde vragen

Hoe ontvang ik een actiecode?

Hoe kan ik een ticket kopen met mijn actiecode(s)?

Hoeveel tickets kan ik bestellen met mijn actiecode(s)?

Wanneer is Super Friday van de Dutch Grand Prix 2022?

Wat kost een ticket voor Super Friday van de Dutch Grand Prix?

Zit je altijd naast elkaar?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Stel al je vragen over deze actie aan onze klantenservice.
We helpen je graag! Laat het ons weten via het contactformulier of:

Openingstijden feestdagen >
Super Friday