Loading...

Super Friday
Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Bemachtig tickets met 50% korting 

Verzilver je actiecode Zo werkt de actie
Super Friday update

Samen met honderdduizenden racefans keken we uit naar de terugkeer van de Formule 1 in Zandvoort. We waren er met heel Nederland klaar voor, maar we zullen wat langer op de eerste editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix moeten wachten.

De regering heeft aangegeven dat er tot 1 september 2020 geen sportevenementen mogelijk zijn in Nederland. En, het feit is dat het coronavirus voor nog langere tijd invloed zal hebben op ons dagelijks leven. Zonder publiek en fans betekent voor ons dit jaar geen race, want alleen SAMEN wilden we er een groot Oranjefeest van maken. Uiteindelijk hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen, in overleg met de F1 organisatie (FOM & FIA), om de race uit te stellen naar 2021.

Tickets blijven geldig!
Jouw felbegeerde tickets blijven uiteraard gewoon geldig en we geven daarmee de garantie dat jij er volgend jaar als fan van het eerste uur gewoon bij bent! Daarnaast zul jij als trouwe tickethouder worden beloond met een lidmaatschap voor onze exclusieve DutchGP Club, met heel veel voordelen. Als lid van de DutchGP Club heb jij het recht om als eerste de meest gewilde tickets aan te schaffen voor de volgende edities van de Dutch Grand Prix.

Nieuwe datum
Formule One Management stelt samen met de autosportfederatie FIA de agenda op voor 2021 en daarmee ook de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Zoals ieder jaar wordt de datum tegen eind 2020 bekend gemaakt door de FIA. We kunnen in ieder geval niet wachten om er samen met jou een geweldig Oranjefeest van te maken!

Alle toegewezen tickets blijven geldig. Op 2 juni ontvang je een persoonlijke e-mail om jouw tickets te kunnen inzien en beheren. Je kunt dan t/m 29 juni aangeven of je de aangeschafte tickets wilt behouden of een refund aanvragen. 

Super Friday

Voor alle racefans is 2020 een machtig jaar: de Formule 1 komt naar Zandvoort en jij kunt erbij zijn. Bij Jumbo krijg je maar liefst 50% korting op tickets voor Super Friday van de Dutch Grand Prix. Op dit racespektakel zie je Max Verstappen, Lewis Hamilton en Sebastian Vettel in actie. Heb jij er net zoveel zin in als wij?

Tickets vanaf €17,50 euro Raceteams in actie: vrije training Formule 1, 2 en 3 Toegang tot officiële Fanzone & Ultimate Race Festival waar bekende artiesten optreden zoals Lil’ Kleine, Nick & Simon en Sam Feldt. 
Tickets met 50% korting

Zo werkt de actie

Met een actiecode kun je een ticket met 50% korting voor Super Friday bestellen. Actiecodes werden uitgegeven van 29 januari t/m 18 februari 2020.

Bij aankoop van het juiste aantal actieproducten ontving je één unieke actiecode op een aparte (kassa)bon. Met je actiecode(s) kun je een ticket met 50% korting voor Super Friday van de Dutch Grand Prix bestellen.
Actiecode verzilverd? Je krijgt later dit jaar een verzoek om je ticket(s) op naam te zetten.
Bekijk het programma Bekijk de veelgestelde vragen
Raceauto Max Verstappen

Veelgestelde vragen

Hoe ontvang ik een actiecode?

Hoe kan ik een ticket kopen met mijn actiecode(s)?

Hoeveel tickets kan ik bestellen met mijn actiecode(s)?

Wanneer is Super Friday van de Dutch Grand Prix 2020?

Wat kost een ticket voor Super Friday van de Dutch Grand Prix?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Stel al je vragen over deze actie aan onze klantenservice.
We helpen je graag! Laat het ons weten via het contactformulier of:

Facebook
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
Twitter
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
0800 022 01 61
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m za.)
Super Friday