Loading...
< Ga terug
Super Friday update

Samen met honderdduizenden racefans keken we uit naar de terugkeer van de Formule 1 in Zandvoort. We waren er met heel Nederland klaar voor, maar we zullen wat langer op de eerste editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix moeten wachten.

De regering heeft aangegeven dat er tot 1 september 2020 geen sportevenementen mogelijk zijn in Nederland. En, het feit is dat het coronavirus voor nog langere tijd invloed zal hebben op ons dagelijks leven. Zonder publiek en fans betekent voor ons dit jaar geen race, want alleen SAMEN wilden we er een groot Oranjefeest van maken. Uiteindelijk hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen, in overleg met de F1 organisatie (FOM & FIA), om de race uit te stellen naar 2021.

Tickets blijven geldig!
Jouw felbegeerde tickets blijven uiteraard gewoon geldig en we geven daarmee de garantie dat jij er volgend jaar als fan van het eerste uur gewoon bij bent! Daarnaast zul jij als trouwe tickethouder worden beloond met een lidmaatschap voor onze exclusieve DutchGP Club, met heel veel voordelen. Als lid van de DutchGP Club heb jij het recht om als eerste de meest gewilde tickets aan te schaffen voor de volgende edities van de Dutch Grand Prix.

Nieuwe datum
Formule One Management stelt samen met de autosportfederatie FIA de agenda op voor 2021 en daarmee ook de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Zoals ieder jaar wordt de datum tegen eind 2020 bekend gemaakt door de FIA. We kunnen in ieder geval niet wachten om er samen met jou een geweldig Oranjefeest van te maken!

Alle toegewezen tickets blijven geldig. Op 2 juni ontvang je een persoonlijke e-mail om jouw tickets te kunnen inzien en beheren. Je kunt dan t/m 29 juni aangeven of je de aangeschafte tickets wilt behouden of een refund aanvragen. 

Actievoorwaarden: 50% korting op tickets voor de Super Friday van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

 1. Vanaf woensdag 29 januari 2020 tot en met dinsdag 18 februari 2020 ontvangen klanten van Jumbo  bij aankoop van  meerdere  actieproducten van hetzelfde merk één unieke actiecode op een aparte kassabon. Bewaar deze bon met actiecode goed, want het is niet mogelijk om deze opnieuw aan te vragen.
 2. Actiecodes kunnen verzilverd worden op jumbo.com/gp  tot en met 1 mei 2020 of zolang de voorraad strekt. OP=OP
 3. Eén actiecode staat gelijk aan één ticket met korting.
 4. Er geldt een maximum van 6 tickets per bestelling. Per e-mailadres kunnen maximaal 2 orders geplaatst worden.
 5. General Admission tickets zijn niet gebonden aan specifieke staan- of zitplaatsen. 
 6. Alle tickets behalve General Admission zijn wel gebonden aan een specifieke zitplaats. Tickets uit dezelfde order worden toegewezen aan zitplaatsen naast of bij elkaar. Het is niet mogelijk om tickets uit verschillende orders bij elkaar te plaatsen. 


Voor het aantal te verkrijgen tickets geldt OP=OP. Dit betekent  dat er met het volgende rekening gehouden dient te worden:

 1. De uitgifte van actiecodes kan eerder stopgezet worden dan bovenstaande einddatum van 18 februari 2020. 
 2. Het verzilveren van actiecodes kan eerder stopgezet worden dan bovenstaande einddatum van tot en met 1 mei 2020 of zolang de voorraad strekt. OP=OP
 3. Je bent pas verzekerd van een ticket, zodra de bestelling van je tickets afgerond is en de betaling ontvangen is.
 4. De tickets die met korting verkregen kunnen worden voor de Super Friday bestaan uit verschillende soorten met verschillende prijsniveau’s. Het is mogelijk dat één soort eerder uitverkocht is dan andere soorten en dus mogelijk niet meer verkrijgbaar is.

Actievoorwaarden
 
 1. Deze actie wordt georganiseerd door  Jumbo Supermarkten B.V. in samenwerking met Dutch GP en is alleen geldig bij Jumbo Supermarkten B.V.
 2. Actiecodes of tickets zijn niet inwisselbaar voor geld of kortingsbonnen.
 3. Het aantal tickets is beperkt, dus OP=OP.
 4. Een actiecode is nog geen garantie op een ticket. Je bent pas verzekerd van een ticket, zodra de bestelling van je ticket(s) afgerond is en de betaling ontvangen is.
 5. Er geldt een maximum van 6 tickets per transactie en per e-mailadres.
 6. Op het kopen van tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Super Friday zijn de algemene voorwaarden van Dutch Grand Prix van toepassing. https://dutchgp.com/c/u/Algemene-en-Boekingsvoorwaarden-tickets-Dutch-GP-2020.pdf
 7. Ieder ticket voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is persoonsgebonden. Nadat je tickets besteld hebt, word je op een later moment gevraagd om je tickets op naam te zetten. Dit hoeft nog niet tijdens het bestellen van de tickets.
 8. Na het succesvol afronden van je bestelling van tickets ontvang je een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. In maart 2020 ontvang je een verzoek om de tickets op naam te zetten en daarna ontvang je in april de daadwerkelijke tickets op ditzelfde e-mailadres.
 9. Kinderen tot en met 4 jaar hebben toegang tot het evenement zonder ticket maar dienen te worden begeleid door een volwassene  met geldig ticket.
 10. Als deelnemer van deze actie is men zelf verantwoordelijk en wordt door deelnemers het risico gedragen voor het ongeoorloofd gebruik, bijv. verlies, diefstal en onbruikbaar raken van de bon met actiecode en tickets.
 11. Het is niet mogelijk om een ticket met korting voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Super Friday bij Jumbo te verkrijgen zonder actiecode.
 12. Jumbo Supermarkten behoudt zich het recht voor deze actie tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen. Jumbo raadt u derhalve aan jumbo.com/gp regelmatig te bekijken.
 13. Jumbo Supermarkten is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deelname aan de actie.
 14. Jumbo Supermarkten accepteert uitsluitend de door Jumbo Supermarkten uitgegeven actiecodes voor een ticket met korting. Bij vermoeden van onrechtmatigheden behoudt Jumbo Supermarkten zich het recht voor uitgifte van tickets te weigeren.
 15. Actieproducten waarvoor men een actiecode verkregen heeft op een aparte kassabon kunnen niet geretourneerd worden. Voor deze producten geldt dus een uitzondering op de zekerheid ‘Niet tevreden, geld terug’ van Jumbo. Kijk voor meer informatie op Jumbo.com/7zekerheden.
 16. Mocht er sprake zijn van onrechtmatigheden dan behoudt Jumbo Supermarkten zich het recht voor aangifte te doen bij de politie. Dit is bijvoorbeeld het geval indien Jumbo Supermarkten het vermoeden heeft dat er gehandeld wordt in actiecodes dan wel tickets, waarbij actiecodes dan wel tickets voor een hogere prijs worden verkocht.
 17. Voor het zelfstandig bezoeken van het evenement geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. De minimum leeftijd om tickets te kunnen kopen is 18 jaar. Deelname aan deze actie is geheel voor eigen risico.
 18. Door deel te nemen aan deze actie verklaart u kennis te hebben genomen van en in te stemmen met deze actievoorwaarden alsmede het op deze actie van toepassing zijnde privacybeleid van Jumbo Supermarkten B.V.
 19. Door deel te nemen aan deze actie verklaart u kennis te hebben genomen van en in te stemmen met de voorwaarden die van toepassing zijn op de verkoop van de tickets van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. 
 20. Persoonsgegevens die bij deelname aan de actie worden ingevoerd zullen uitsluitend door Jumbo Supermarkten en DGP Race B.V. ten behoeve van deze actie worden verwerkt. De door DGP Race B.V. verzamelde persoonsgegevens worden verwerkt in het kader van de koopovereenkomst die tussen DGP en u tot stand komt. DGP Race B.V. kan de verzamelde gegevens verstrekken aan derden, zijnde Official Event Supporters-partners, die specifieke diensten organiseren of leveren bij het evenement verenigbaar met de genoemde doelen en in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen. DGP Race B.V. verkoopt jouw persoonsgegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in opdracht van Jumbo of DGP zijn verwerkersovereenkomsten gesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.
 21. Door deel te nemen aan de actie geeft u toestemming aan Jumbo Supermarkten en Dutch Grand Prix om u te mogen benaderen met informatie die betrekking heeft op het evenement Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Super Friday.
 22. Door deel te nemen aan de actie geeft u toestemming aan Jumbo Supermarkten om eventueel beeldmateriaal dat gemaakt is tijdens de Super Friday van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix - waarop deelnemers in beeld zijn -  te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met deze actie.
 23. Het is voor Jumbo medewerkers op geen enkele wijze toegestaan om actiecodes te ontvangen van klanten of deze aan zichzelf toe te kennen. Op fraude, op welke manier dan ook, door Jumbo medewerkers ten aanzien van actiecodes/tickets kunnen arbeidsrechtelijke maatregelen volgen.
 24. Indien en voor zover enige bepaling  van deze actievoorwaarden nietig wordt verklaard of vernietigd wordt, zullen de overige bepalingen van deze voorwaarden onverminderd van kracht blijven.
 25. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.
 26. Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden.

Indien u vragen heeft over deze actie kunt u contact opnemen met:

Jumbo Supermarkten B.V.
Rijksweg 15
5462 CE Veghel
0800 – 022 01 61
(gratis vanaf vaste telefonie, kosten vanaf mobiel nummer zijn afhankelijk van uw mobiele provider,  bereikbaar op maandag t/m zaterdag van 08:00 - 22:30 uur)
www.jumbo.com