Loading...

Super Friday Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix
Programma

Bemachtig tickets met 50% korting 

Verzilver je actiecode Zo werkt de actie
Super Friday update

Samen met honderdduizenden racefans keken we uit naar de terugkeer van de Formule 1 in Zandvoort. We waren er met heel Nederland klaar voor, maar we zullen wat langer op de eerste editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix moeten wachten.

De regering heeft aangegeven dat er tot 1 september 2020 geen sportevenementen mogelijk zijn in Nederland. En, het feit is dat het coronavirus voor nog langere tijd invloed zal hebben op ons dagelijks leven. Zonder publiek en fans betekent voor ons dit jaar geen race, want alleen SAMEN wilden we er een groot Oranjefeest van maken. Uiteindelijk hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen, in overleg met de F1 organisatie (FOM & FIA), om de race uit te stellen naar 2021.

Tickets blijven geldig!
Jouw felbegeerde tickets blijven uiteraard gewoon geldig en we geven daarmee de garantie dat jij er volgend jaar als fan van het eerste uur gewoon bij bent! Daarnaast zul jij als trouwe tickethouder worden beloond met een lidmaatschap voor onze exclusieve DutchGP Club, met heel veel voordelen. Als lid van de DutchGP Club heb jij het recht om als eerste de meest gewilde tickets aan te schaffen voor de volgende edities van de Dutch Grand Prix.

Nieuwe datum
Formule One Management stelt samen met de autosportfederatie FIA de agenda op voor 2021 en daarmee ook de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Zoals ieder jaar wordt de datum tegen eind 2020 bekend gemaakt door de FIA. We kunnen in ieder geval niet wachten om er samen met jou een geweldig Oranjefeest van te maken!

Alle toegewezen tickets blijven geldig. Op 2 juni ontvang je een persoonlijke e-mail om jouw tickets te kunnen inzien en beheren. Je kunt dan t/m 29 juni aangeven of je de aangeschafte tickets wilt behouden of een refund aanvragen. 

Ontdek het programma van het racespektakel

De geur van verbrand rubber. Het geluid van die bizar snelle motoren. En overal waar je om je heen kijkt, is het 100% racen. Maar dat is nog niet alles. Super Friday is niet alleen een F1 racespektakel: er treden ook bekende artiesten op. Het wordt een écht racefeest!

Vrije trainingen

Op vrijdag kun je het vernieuwde circuit van Zandvoort betreden én zie je de coureurs voor het eerst in actie tijdens de vrije trainingen van de Formule 1, Formule 2 én Formule 3.

Race programma

Hoe is het om in een Formule 1-wagen te rijden? Hoe gaat zo’n pitstop? Je ervaart alles op Super Friday. Ook kun je jouw race skills testen tijdens de F1 Esports competitie en op de foto met je favoriete coureur op de F1 Pit Wall & Photo.

Vrije training

En meer...

Racesimulators
Racesimulators

Een levensechte ervaring. Waan jezelf Max Verstappen en trap dat pedaal maar flink in. Meet je reactiesnelheid met de beste Formule 1 coureurs van de wereld.

Pitstop challenge
Pitstop Challenge

Altijd al een pitstop uit willen voeren op een echte Formule 1 auto? Doe dan mee met de Pitstop Challenge.

Reuzenrad
Reuzenrad met uitzicht

In dit reuzenrad zie je het parcours van Zandvoort vanuit een ander perspectief. Ga de hoogte in en geniet van het uitzicht.

Karting
Karting

De carrière van Max Verstappen en vele andere coureurs begon ooit in een kart. Race zo snel als je kan op de kartbaan.

Optredens Ultimate Race Festival

Met je Super Friday ticket heb je ook toegang tot het Ultimate Race Festival. Zing en dans mee met Nick & Simon, Sam Feldt én Lil'Kleine.