Loading...

Super Friday Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix
Programma

Bemachtig tickets met 50% korting 

Verzilver je actiecode Zo werkt de actie
Super Friday update

Gezien de voortdurende wereldwijde verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft Formula One Management bevestigd dat de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix niet in het weekend van 3 mei 2020 verreden zal worden. De race is tot nader order uitgesteld.

Er wordt gekeken naar een alternatieve data voor de Grand Prix later dit jaar. Alle toegangskaarten blijven geldig voor een nieuwe datum. Mocht je op een nieuwe datum echt niet kunnen, dan kan je conform de voorwaarden je ticket annuleren en een refund krijgen.

Ontdek het programma van het racespektakel

De geur van verbrand rubber. Het geluid van die bizar snelle motoren. En overal waar je om je heen kijkt, is het 100% racen. Maar dat is nog niet alles. Super Friday is niet alleen een F1 racespektakel: er treden ook bekende artiesten op. Het wordt een écht racefeest!

Vrije trainingen

Op vrijdag kun je het vernieuwde circuit van Zandvoort betreden én zie je de coureurs voor het eerst in actie tijdens de vrije trainingen van de Formule 1, Formule 2 én Formule 3.

Race programma

Hoe is het om in een Formule 1-wagen te rijden? Hoe gaat zo’n pitstop? Je ervaart alles op Super Friday. Ook kun je jouw race skills testen tijdens de F1 Esports competitie en op de foto met je favoriete coureur op de F1 Pit Wall & Photo.

Vrije training

En meer...

Racesimulators
Racesimulators

Een levensechte ervaring. Waan jezelf Max Verstappen en trap dat pedaal maar flink in. Meet je reactiesnelheid met de beste Formule 1 coureurs van de wereld.

Pitstop challenge
Pitstop Challenge

Altijd al een pitstop uit willen voeren op een echte Formule 1 auto? Doe dan mee met de Pitstop Challenge.

Reuzenrad
Reuzenrad met uitzicht

In dit reuzenrad zie je het parcours van Zandvoort vanuit een ander perspectief. Ga de hoogte in en geniet van het uitzicht.

Karting
Karting

De carrière van Max Verstappen en vele andere coureurs begon ooit in een kart. Race zo snel als je kan op de kartbaan.

Optredens Ultimate Race Festival

Met je Super Friday ticket heb je ook toegang tot het Ultimate Race Festival. Zing en dans mee met Nick & Simon, Sam Feldt én Lil'Kleine.