Loading...

Super Friday Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix
Ticketinfo

Bemachtig tickets met 50% korting 

Verzilver je actiecode Zo werkt de actie
Super Friday update

Gezien de voortdurende wereldwijde verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft Formula One Management bevestigd dat de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix niet in het weekend van 3 mei 2020 verreden zal worden. De race is tot nader order uitgesteld.

Er wordt gekeken naar een alternatieve data voor de Grand Prix later dit jaar. Alle toegangskaarten blijven geldig voor een nieuwe datum. Mocht je op een nieuwe datum echt niet kunnen, dan kan je conform de voorwaarden je ticket annuleren en een refund krijgen.

Let op: De staanplaatsen en enkele tribuneplaatsen zijn uitverkocht. Na het verzilveren van je actiecode kun je de actuele status zien en een beschikbare tribune selecteren.

Tickets staanplaatsen

General Admission

€17,50

i.p.v. €35,00

Bekijk plattegrond >

Tickets tribuneplaatsen

Brons II

€25,00

i.p.v. €50,00

Bekijk plattegrond >

Brons I

€29,50

i.p.v. €59,00

Bekijk plattegrond >

Zilver II

€35,50

i.p.v. €71,00

Bekijk plattegrond >

Zilver I

€39,50

i.p.v. €79,00

Bekijk plattegrond >

Goud

€49,50

i.p.v. €99,00

Bekijk plattegrond >

Pit - Main Straight

€56,00

i.p.v. €112,00

Bekijk plattegrond >

Plattegrond

Persoonlijke tickets

Alle tickets worden voor het versturen op naam gezet. In maart ontvang je een link waarmee je de tickets kunt personaliseren. Daarna ontvang je in april de officiële tickets voor het evenement. De tickets zijn persoonsgebonden en het is dus niet toegestaan de tickets weg te geven of te verkopen. De aankoper is verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets.

Bekijk alle veelgestelde vragen