Loading...

Super Friday Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix
Ticketinfo

Bemachtig tickets met 50% korting 

Verzilver je actiecode Zo werkt de actie
Super Friday update

Samen met honderdduizenden racefans keken we uit naar de terugkeer van de Formule 1 in Zandvoort. We waren er met heel Nederland klaar voor, maar we zullen wat langer op de eerste editie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix moeten wachten.

De regering heeft aangegeven dat er tot 1 september 2020 geen sportevenementen mogelijk zijn in Nederland. En, het feit is dat het coronavirus voor nog langere tijd invloed zal hebben op ons dagelijks leven. Zonder publiek en fans betekent voor ons dit jaar geen race, want alleen SAMEN wilden we er een groot Oranjefeest van maken. Uiteindelijk hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen, in overleg met de F1 organisatie (FOM & FIA), om de race uit te stellen naar 2021.

Tickets blijven geldig!
Jouw felbegeerde tickets blijven uiteraard gewoon geldig en we geven daarmee de garantie dat jij er volgend jaar als fan van het eerste uur gewoon bij bent! Daarnaast zul jij als trouwe tickethouder worden beloond met een lidmaatschap voor onze exclusieve DutchGP Club, met heel veel voordelen. Als lid van de DutchGP Club heb jij het recht om als eerste de meest gewilde tickets aan te schaffen voor de volgende edities van de Dutch Grand Prix.

Nieuwe datum
Formule One Management stelt samen met de autosportfederatie FIA de agenda op voor 2021 en daarmee ook de nieuwe datum van de Dutch Grand Prix. Zoals ieder jaar wordt de datum tegen eind 2020 bekend gemaakt door de FIA. We kunnen in ieder geval niet wachten om er samen met jou een geweldig Oranjefeest van te maken!

Alle toegewezen tickets blijven geldig. Op 2 juni ontvang je een persoonlijke e-mail om jouw tickets te kunnen inzien en beheren. Je kunt dan t/m 29 juni aangeven of je de aangeschafte tickets wilt behouden of een refund aanvragen. 

Let op: De staanplaatsen en enkele tribuneplaatsen zijn uitverkocht. Na het verzilveren van je actiecode kun je de actuele status zien en een beschikbare tribune selecteren.

Tickets staanplaatsen

General Admission

€17,50

i.p.v. €35,00

Bekijk plattegrond >

Tickets tribuneplaatsen

Brons II

€25,00

i.p.v. €50,00

Bekijk plattegrond >

Brons I

€29,50

i.p.v. €59,00

Bekijk plattegrond >

Zilver II

€35,50

i.p.v. €71,00

Bekijk plattegrond >

Zilver I

€39,50

i.p.v. €79,00

Bekijk plattegrond >

Goud

€49,50

i.p.v. €99,00

Bekijk plattegrond >

Pit - Main Straight

€56,00

i.p.v. €112,00

Bekijk plattegrond >

Plattegrond

Persoonlijke tickets

Alle tickets worden voor het versturen op naam gezet. In maart ontvang je een link waarmee je de tickets kunt personaliseren. Daarna ontvang je in april de officiële tickets voor het evenement. De tickets zijn persoonsgebonden en het is dus niet toegestaan de tickets weg te geven of te verkopen. De aankoper is verantwoordelijk voor een correct gebruik van de tickets.

Bekijk alle veelgestelde vragen