Loading...

Spaar mee voor de Snollebollekes juichcape

Juich als een superfan

Verzilver je bestelcode Zo werkt de actie

Spaar bij Jumbo voor de Snollebollekes juichcape

Deze sportzomer gaan we allemaal van links naar rechts met de enige echte Snollebollekes juichcape! Zo moedig je als superfan onze sporters aan en maken we er een oranje feestje van. De juichcape voor volwassenen is nog verkrijgbaar, de juichcape voor kinderen niet meer. Maar de lengte van de juichcape voor volwassenen is 108 centimeter en grotere kinderen passen deze dus zeker ook.

Zo ga je natuurlijk met de juichcape het EK voetbal kijken. Bekijk hier het oranje assortiment om er thuis een echt feest van te maken.

Snollebollekes juichcape voor superfans Extra snel sparen met spaarversnellers Deel jouw superfan video met #superfan en zie jezelf terug in de campagne

Maak de set compleet met een juichslabbertje voor de baby en een juichcape voor de hond. Te koop bij Jumbo voor 4,99 euro zonder spaarkaart. 

panel

Zo werkt de actie

Bij iedere 10 euro aan boodschappen krijg je een juichzegel van woensdag 19 mei t/m dinsdag 22 juni 2021. 10 zegels = 1 volle spaarkaart. Lever je volle spaarkaart in bij de kassa t/m donderdag 24 juni. Je krijgt dan een bestelcode. Met een bestelcode kun je vanaf woensdag 19 mei een juichcape bestellen voor maar 4,99 euro. Wees er snel bij, want OP = OP. Na de bestelling krijg je per mail een afhaalbewijs. Haal de juichcape op in de winkel vanaf de aangegeven datum. Bestel je online boodschappen? Dan spaar je natuurlijk ook mee. Lever je volle spaarkaart in de bij de kassa in jouw Jumbowinkel en ontvang je bestelcode.
Verzilver de bestelcode Download de spaarkaart Bekijk actievoorwaarden >

Juichzegel cadeau met Jumbo Extra’s

Spaar jij digitaal met Jumbo Extra’s? Dan krijg je alvast een schot voor open doel: je krijgt namelijk de eerste juichzegel cadeau. Dat is punten scoren. Er zijn nog veel meer voordelen voor jou aan Jumbo Extra’s. Heb jij de app al?

Meer over Jumbo Extra’s

#superfan

Laat zien dat je een echte super fan bent! Deel een originele video met jouw juichcape op Facebook of Instagram, tag Jumbo en voeg #superfan toe. En wie weet zien we jou terug in de TV commercial van Jumbo!

Jouw post nog leuker maken? Download dan de originele Juichcape gif via Giphy.

Download de Juichcape gif

Nóg meer superfans

Veelgestelde vragen

Hoe is de samenwerking met Jumbo en Snollebollekes tot stand gekomen?

Wat houdt de spaaractie precies in?

Hoe spaar je mee voor de juichcape?

Waarom moet ik bijbetalen?

Doen alle Jumbo winkels mee aan de spaaractie?

Bekijk de veelgestelde vragen

Andere vraag?

Heb je een vraag over deze spaaractie? We helpen je graag! Laat het ons weten via het contactformulier of:

Facebook
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
Twitter
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
0800 022 01 61
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m za.)

Bemachtig de Snollebollekes juichcape van Jumbo

Geen land ter wereld kan juichen zoals wij. Als echte winnaars gaan we dat laten horen en zien met de geweldige juichcape. Spaar mee bij Jumbo voor de juichcape. Voor maar 4,99 euro + een volle spaarkaart haal je de juichcape bij jouw Jumbo. Let op, want op =op. Zorg ervoor dat je ‘m dus op tijd bestelt.

Is het EK Voetbal voorbij? Dan kun je nog steeds de held zijn met de Snollebollekes juichcape. Zo kun je er Max Verstappen mee aanmoedigen in de F1, zijn er nog de Olympische spelen en wielerrondes. We maken er samen een sportief feestje van de zomer.