Juich mee als een superfan

Van links naar rechts!

Zo werkt de actie

Juich mee met de Snollebollekes juichcape

Deze sportzomer gaan we allemaal van links naar rechts met de enige echte Snollebollekes juichcape! We moedigen als superfan onze sporters aan en maken er een oranje feestje van. Zo ga je natuurlijk met de juichcape het EK voetbal kijken. En moedig ook de wielrenners tijdens de Tour de France aan, de Olympische sporters en Max tijdens de Dutch Grand Prix.

Bekijk hier het oranje assortiment om er thuis een echt feest van te maken.

Snollebollekes juichcape voor superfans Extra snel sparen met spaarversnellers Deel jouw superfan video met #superfan en zie jezelf terug in de campagne
panel

Zo werkt de actie

Bij iedere 10 euro aan boodschappen kreeg je een juichzegel van woensdag 19 mei t/m dinsdag 22 juni 2021. 10 zegels = 1 volle spaarkaart. Een volle spaarkaart kon t/m donderdag 24 juni bij de kassa ingeleverd worden. Je kreeg dan een bestelcode. Met een bestelcode kon je vanaf woensdag 19 mei een juichcape bestellen voor maar 4,99 euro. Na de bestelling kreeg je per mail een afhaalbewijs. Daarmee kon de juichcape in de winkel opgehaald worden. Bestel je online boodschappen? Dan spaar je natuurlijk ook mee. Lever je volle spaarkaart in de bij de kassa in jouw Jumbowinkel en ontvang je bestelcode.
Bekijk actievoorwaarden >

#superfan

Laat zien dat je een echte super fan bent! Deel een originele video met jouw juichcape op Facebook of Instagram, tag Jumbo en voeg #superfan toe. En wie weet zien we jou terug in de TV commercial van Jumbo!

Jouw post nog leuker maken? Download dan de originele Juichcape gif via Giphy.

Download de Juichcape gif

Echte superfans

Veelgestelde vragen

Hoe is de samenwerking met Jumbo en Snollebollekes tot stand gekomen?

Wat houdt de spaaractie precies in?

Hoe spaar je mee voor de juichcape?

Waarom moet ik bijbetalen?

Doen alle Jumbo winkels mee aan de spaaractie?

Bekijk de veelgestelde vragen

Andere vraag?

Heb je een vraag over deze spaaractie? We helpen je graag! Laat het ons weten via het contactformulier of:

Facebook
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
Twitter
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m zo.)
0800 022 01 61
08.00 - 20.00 uur (ma. t/m za.)

Bemachtig de Snollebollekes juichcape van Jumbo

Geen land ter wereld kan juichen zoals wij. Als echte winnaars gaan we dat laten horen en zien met de geweldige juichcape. Spaar mee bij Jumbo voor de juichcape. Voor maar 4,99 euro + een volle spaarkaart kon je de juichcape bij jouw Jumbo bestellen. Let op, de actie is nu afgelopen.

Is het EK Voetbal voorbij? Dan kun je nog steeds de held zijn met de Snollebollekes juichcape. Zo kun je er Max Verstappen mee aanmoedigen in de F1, zijn er nog de Olympische spelen en wielerrondes. We maken er samen een sportief feestje van de zomer.