Maak 15x kans op een diner voor twee in een sterrenrestaurant met L’OR

Koop 2 L’OR koffie producten (koffiebonen of koffiecups te gebruiken in Nespresso®* koffiemachines) als jij kans wil maken op één van de 15 Bongo bonnen t.w.v. 139,90 euro. Met de bon kun je zelf een keuze maken uit een lijst van restaurants die in de meest actuele MICHELIN-gids minimaal één ster hebben gekregen. In elk van deze restaurants kun je met de bon terecht voor een gastronomisch verrassingsdiner (bestaand uit minimaal 3 gangen, exclusief dranken). De bon is geldig t/m 8 april 2020.

- Deze actie loopt van 13 mei t/m 16 juni 2019 en geldt alleen online -

Hoe werkt de actie?

  1. Koop 2 L’OR actieproducten op Jumbo.com en bewaar je digitale kassabon
  2. Je ordernummer is tevens je actiecode. Verzilver je actiecode tijdens de actieperiode.
  3. Vul je gegevens en actiecode in op het aanmeldformulier en maak kans
*Merk van een derde partij die niet verbonden is met JACOBS DOUWE EGBERTS. Zie lijst van geschikte koffiemachines op www.lorespresso.com.
Doe mee aan de actie Actievoorwaarden

Deelnemende actieproducten:

Bekijk alle actieproducten

Actievoorwaarden:
Om mee te doen aan de actie kan gevraagd worden om bepaalde persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en/of NAW-gegevens). Jouw persoonsgegevens worden door Jumbo verwerkt. Jumbo zal alleen de persoonsgegevens van de winnaars met Douwe Egberts delen omdat dit noodzakelijk is om de gewonnen prijs in orde te maken.

Persoonsgegevens zullen uitsluitend voor de uitvoering van deze actie worden gebruikt en niet aan derden worden verstrekt, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de actie. Jumbo en Douwe Egberts zullen de persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor het verwezenlijken van het doeleinde waarvoor de informatie is verkregen.