Maak kans op een The Meatlovers BarrelQ

Ook een fan van BBQ-en? Bij online aankoop van een product van The Meatlovers maak je kans op een stoere BarrelQ Big ter waarde van €289,-. Een oliedrum omgebouwd tot BBQ. Maar naast een barbecue is het ook een vuurkorf, een designmeubel, een buitenkeuken en een bijzettafel. Laat het BBQ-seizoen maar beginnen!

Hoe meer online bestellingen met een product van The Meatlovers je plaatst, hoe groter de kans op 1 van de 20 The Meatlovers BarrelQ’s.

- Deze actie loopt van 15 mei t/m 11 juni 2019 en geldt alleen online-

Hoe werkt de actie?

  1. Koop een product van The Meatlovers op Jumbo.com in de actieperiode
  2. Bewaar je digitale kassabon
  3. Vul je gegevens en het ordernummer in op het aanmeldformulier
  4. Uit alle unieke formulieren (met een ordernummer waaraan een product van The Meatlovers gekoppeld zit) worden door Jumbo willekeurig 20 winnaars getrokken. Deze krijgen de The Meatlovers BarrelQ thuis bezorgd.

Hoe meer online bestellingen met een product van The Meatlovers je in deze periode plaatst, hoe meer ordernummers je ontvangt die geldig zijn voor deze actie en hoe groter de kans op 1 van de 20 The Meatlovers BarrelQ’s.

Veel BBQ plezier en eet smakelijk!

Doe mee met o.a. deze actieproducten:

Bekijk alle The Meat Lovers producten

Vleesliefhebbers, dat zijn we

Samen met onze slagers zijn we daarom op zoek gegaan naar de beste smaken en texturen die onze wereld te bieden heeft, zodat jij het verschil proeft tussen goed en buitengewoon.

Het assortiment van The Meatlovers bestaat uit meer dan 50 unieke producten, waarvan vele ook perfect zijn voor op de BBQ. Van een mooie steak tot grotere delen waarbij je jouw BBQ-kookkunsten als grillmaster kunt showen. Wij zorgen niet alleen voor bijzonder vlees, we helpen ook met recepten. Ga voor meer informatie naar www.themeatlovers.nl of bekijk onze receptenfilmpjes met chef-kok Jonathan Zandbergen op ons YouTube kanaal.