Loading...

Volle spaarkaart? 

Koop je messen uiterlijk 1 oktober 2019

Actievoorwaarden Fissler messen

Deze spaaractie wordt georganiseerd door:

Jumbo Supermarkten B.V.
Rijksweg 15
5462 CE Veghel

 

 1. Bij elke € 10,- aan boodschappen en bij speciale actieproducten ontvangt u bij Jumbo Supermarkten vanaf woensdag 22 mei 2019 t/m dinsdag 10 september 2019 gratis één messenzegel. Als je voor de eerste keer online boodschappen bestelt, krijg je eenmalig 1 extra spaarzegel.
 2. Deze messenzegels plakt u op de bijbehorende spaarkaart. Twintig (20) messenzegels is een volle spaarkaart.
 3. Bij inlevering van één volle spaarkaart + bijbetaling ontvangt u één van de 5 verschillende messen of de schaar. Bijbetaling varieert van € 4,99 t/m € 6,99 per mes of de schaar (afhankelijk van type mes of de schaar).
 4. Volle spaarkaarten kunnen van woensdag 22 mei 2019 t/m dinsdag 24 september 2019 bij alle Jumbo winkels en jumbo.com worden verzilverd voor één van de 5 verschillende messen of de schaar behalve bij de Jumbo City’s.
 5. U ontvangt messenzegels bij alle Jumbowinkels, dus ook bij een bestelling via Jumbo.com (voor zowel thuisbezorging als ophalen bij een PUP).
 6. Bij Jumbo City-winkels kunnen klanten spaarkaarten en spaarzegels ontvangen. Deze klanten kunnen de messen en de schaar echter alleen kopen in reguliere Jumbo winkels.
 7. Op de kassabon staat het aantal te ontvangen messenzegels.
 8. Over de aanschaf van de volgende producten en diensten kunnen geen messenzegels worden gespaard: tabak (rookwaren), slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, cadeaukaarten, loten, postzegels, boeken, toegangskaarten, emballage en statiegeld.
 9. De 5 verschillende messen en  de schaar zijn alleen verkrijgbaar bij inlevering van een geldige volle spaarkaart en de bijbehorende bijbetaling. De items zijn niet los te koop.
 10. Er zijn 3 artikelen die wel los te koop zijn: Acacia snijplank (€ 9,99), Acacia messenblok (€ 12,99) en messenslijper (€ 7,99). Deze producten zijn te koop zonder spaarkaart.
 11. De messen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Dit geldt ook voor de schaar, het messenblok en de messenslijper. OP=OP.
 12. Alleen originele en onbeschadigde volle spaarkaarten met daarop originele en onbeschadigde messenzegels zijn tot en met 24 september 2019 inwisselbaar. Jumbo behoudt zich het recht voor spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
 13. Losse messenzegels of spaarkaarten met minder dan 20 messenzegels zijn niet inwisselbaar.
 14. Volle spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waardecompensatie.
 15. Deelname aan de spaaractie impliceert de onvoorwaardelijke aanvaarding van deze actievoorwaarden, zonder enig voorbehoud of beperking. Bij overtreding van één van de in deze actievoorwaarden vermelde bepalingen is de verdere deelname aan deze actie uitgesloten.
 16. De adviesprijzen zijn gebaseerd op de Europese adviesprijs (Recommended Retail Pricing) van Fissler.
 17. Druk- en zetfouten voorbehouden.
 18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 19. Jumbo is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de messen of de schaar. Het gebruik hiervan is dan ook voor eigen risico.
 20. Als je vragen of opmerkingen hebt over de spaaractie, neem dan contact met ons op:
 21. Jumbo Supermarkten B.V., Rijksweg 15, 5462 CE Veghel, T: 0800 – 0220 161 / www.Jumbo.com/klantenservice