Groentemes Universeel mes Chefmes Santokumes Vleesmes Broodmes

Spaar mee voor een vlijmscherp chefmes

Een chefmes, of ook wel koksmes genoemd, is een echte alleskunner. Met dit grote mes kun je allerlei soorten ingrediënten in stukken snijden. Je kunt er goed vlees mee snijden, maar ook groente net zo goed. Ook handig: je kan ook goed kneuzen of pletten met dit mes. Handig voor peperkorrels of een teentje knoflook. Dit chefmes van Kuhn Rikon is onmisbaar in je keuken.

Alles over de spaaractie Bekijk de actievoorwaarden >
Chefmes

Het chefmes van Kuhn Rikon

Voor € 1 euro + 50 messenzegels heb je het chefmes in huis. . In de winkel kun je het mes ook kopen voor € 4,99 + 15 zegels.

Tips om je messen en vingers goed te houden

Gebruik het topje van het mes voor kleine groenten, zoals knoflook en sjalotjes. Het topje blijft tegen de snijplank, de rest van het mes maakt de hakbeweging. Maak je messen met de hand schoon om het mes scherp te houden. Leg je messen niet in de bestekbak, maar in een messenblok om het mes scherp te houden. Leg een vochtige doek onder je snijplank, zodat deze stevig blijft liggen. Ga je snijden? Houd je vingers krom en je duim achter je vingers, de zogeheten koksklauw. Zo kun je veilig te snijden. Leg bij het hakken van kruiden, ui of knoflook,  je hand plat op de voorkant van het mes om de punt op zijn plek te houden.

Gemakkelijk snijden met chefmes

Spaar gemakkelijk digitaal met de Jumbo Extra’s app

Nooit meer je zegels kwijt Nieuw! Samen sparen door je zegels te delen via de Jumbo Extra’s app. Hoe? Activeer digitaal sparen in de app en klik bij ‘Zegels’ op ‘Vraag iemand om messenzegels’ om zegels te geven en te ontvangen. Én je spaarkaart altijd bij de hand
Meer over Jumbo Extra’s Meer over digitaal zegels sparen >

Gebruik je chefmes bij deze lekkere recepten

Bekijk alle recepten

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de spaaractie?

Wanneer loopt de messen spaaractie?

Hoe kom ik aan een spaarkaart?

Met hoeveel messenzegels heb ik een volle spaarkaart?

Hoe kan ik de messen kopen?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Stel al je vragen over deze actie aan onze klantenservice.
We helpen je graag!

Meer vlijmscherpe inspiratie

Alles over de spaaractie Groentemes Universeel mes Chefmes Santokumes Vleesmes Broodmes