Groentemes Universeel mes Chefmes Santokumes Vleesmes Broodmes

Spaar mee voor een vlijmscherp santokumes

Het vlijmscherpe santokumes van Kuhn Rikon is onmisbaar in je keuken. Dankzij het reliëf in het santokumes blijft er niets aan je mes plakken. De inkepingen in het mes zorgen voor een laag lucht tussen het gesneden product en het blad. Hierdoor zijn er minder directe raakvlakken met het gesneden product en het mes waardoor het makkelijker van het blad afglijdt. Vooral een vochtige groenten, zoals aubergines of komkommer, waar je brede plakken af kunt snijden hebben hier voordeel bij. Ook is dit handig als je bijvoorbeeld vis of vlees snijdt. Het is een veelzijdig mes wat je voor nog veel meer kunt gebruiken. Spaar bij Jumbo voor dit santokumes van Japans staal.

Alles over de spaaractie Bekijk de actievoorwaarden >
Santokumes

Het santokumes van Kuhn Rikon

Voor € 1 euro + 50 messenzegels heb je het santokumes in huis. . In de winkel kun je het mes ook kopen voor € 4,99 + 15 zegels.

Tips om je messen en vingers goed te houden

Het reliëf in het santokumes zorgt ervoor dat er niets aan je mes blijft plakken. Erg handig als je vis of sushi snijdt. Maak je messen met de hand schoon om het mes scherp te houden. Leg je messen niet in de bestekbak, maar in een messenblok om het mes scherp te houden. Leg een vochtige doek onder je snijplank, zodat deze stevig blijft liggen. Ga je snijden? Houd je vingers krom en je duim achter je vingers, de zogeheten koksklauw. Zo kun je veilig te snijden.

Gemakkelijk snijden met santokumes

Gebruik je santokumes bij deze lekkere recepten

Bekijk alle recepten

Spaar gemakkelijk digitaal met de Jumbo Extra’s app

Nooit meer je zegels kwijt Nieuw! Samen sparen door je zegels te delen via de Jumbo Extra’s app. Hoe? Activeer digitaal sparen in de app en klik bij ‘Zegels’ op ‘Vraag iemand om messenzegels’ om zegels te geven en te ontvangen. Én je spaarkaart altijd bij de hand
Meer over Jumbo Extra’s Meer over digitaal zegels sparen >

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de spaaractie?

Wanneer loopt de messen spaaractie?

Hoe kom ik aan een spaarkaart?

Met hoeveel messenzegels heb ik een volle spaarkaart?

Hoe kan ik de messen kopen?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Stel al je vragen over deze actie aan onze klantenservice.
We helpen je graag!

Meer vlijmscherpe inspiratie

Alles over de spaaractie Groentemes Universeel mes Chefmes Santokumes Vleesmes Broodmes