Loading...

Spaar voor
MasterChef Pannen

Spaar mee bij Jumbo

Actievoorwaarden Pannenactie

Spaar jij mee voor de MasterChef pannen. Van woensdag 2 oktober 2019 t/m dinsdag 28 januari 2020 krijg je bij iedere 10 euro een pannenzegel. Heb je een spaarkaart vol met 25 zegels? Dan krijg je een zeer hoge korting op een MasterChef pan of steamer naar keuze.

Deze spaaractie wordt georganiseerd door:

Jumbo Supermarkten B.V.
Rijksweg 15
5462 CE Veghel

 1. Bij elke € 10,- aan boodschappen en bij speciale actieproducten ontvangt u bij Jumbo Supermarkten vanaf woensdag 2 oktober 2019 t/m dinsdag 28 januari 2020 gratis één pannenzegel.
 2. Deze pannenzegels plakt u op de bijbehorende spaarkaart. Vijfentwintig (25) pannenzegels is een volle spaarkaart.
 3. Bij inlevering van één volle spaarkaart + bijbetaling ontvangt u één van de 5 verschillende pannen of de steamer. Bijbetaling varieert van € 12,99 t/m € 24,99 per pan of de steamer (afhankelijk van type).
 4. Volle spaarkaarten kunnen van woensdag 2 oktober 2019 t/m zondag 16 februari 2020 bij alle Jumbo winkels worden verzilverd voor één van de 5 verschillende pannen of de steamer behalve bij de Jumbo City’s.
 5. U ontvangt pannenzegels bij alle Jumbowinkels, dus ook bij een bestelling via Jumbo.com (voor zowel thuisbezorging als ophalen bij een PUP).
 6. Bij Jumbo City-winkels kunnen klanten spaarkaarten en spaarzegels ontvangen. Deze klanten kunnen de pannen en de steamer echter alleen kopen in reguliere Jumbo winkels.
 7. Op de kassabon staat het aantal te ontvangen pannenzegels.
 8. Over de aanschaf van de volgende producten en diensten kunnen geen pannenzegels worden gespaard: tabak (rookwaren), slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, cadeaukaarten, loten, postzegels, boeken, toegangskaarten, emballage en statiegeld.
 9. De 5 verschillende pannen en de steamer zijn alleen verkrijgbaar bij inlevering van een geldige volle spaarkaart en de bijbehorende bijbetaling. De items zijn niet los te koop.
 10. De pannen en de steamer zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. OP=OP.
 11. Alleen originele en onbeschadigde volle spaarkaarten met daarop originele en onbeschadigde pannenzegels zijn tot en met dinsdag 4 februari 2020 inwisselbaar. Jumbo behoudt zich het recht voor spaarkaarten te weigeren die niet aan de spaarvoorwaarden voldoen of die frauduleus overkomen.
 12. Losse pannenzegels of spaarkaarten met minder dan 25 pannenzegels zijn niet inwisselbaar.
 13. Volle spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waardecompensatie.
 14. Deelname aan de spaaractie impliceert de onvoorwaardelijke aanvaarding van deze actievoorwaarden, zonder enig voorbehoud of beperking. Bij overtreding van één van de in deze actievoorwaarden vermelde bepalingen is de verdere deelname aan deze actie uitgesloten.
 15. Druk- en zetfouten voorbehouden.
 16. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 17. Jumbo is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de pannen of de steamer. Het gebruik hiervan is dan ook voor eigen risico.
 18. Als je vragen of opmerkingen hebt over de spaaractie, neem dan contact met ons op:
 19. Jumbo Supermarkten B.V., Rijksweg 15, 5462 CE Veghel, T: 0800 – 0220 161 / www.Jumbo.com/klantenservice
< Terug naar de actie