Loading...

Spaar voor deze
MasterChef hapjespan

Lees hoe het werkt

Hapjespan 28 cm van MasterChef

Een rijkgevulde curry? Perfect gebakken aardappeltjes? Gehaktballen in tomatensaus? Allemaal geen probleem met deze MasterChef hapjespan in huis. Deze veelzijdige alleskunner helpt je de meest uiteenlopende gerechten perfect te bereiden.

De MasterChef hapjespan heeft een doorsnede van 28 cm en is voorzien van een hoogwaardige anti-aanbaklaag. Hij mag in de vaatwasser en is te gebruiken op alle warmtebronnen. Wat wil je nog meer?

Hoe gebruik je een hapjespan?

Een hapjespan is eigenlijk een koekenpan met hoge rand. Ideaal om te bakken, te braden of een eenpansgerecht in te bereiden. Het gebruik van een hapjespan is eenvoudig:

Verwarm olie of boter in de hapjespan. Voeg het product toe dat je wil bakken. Denk aan gehakt, roerbakgroenten, krieltjes of een stuk vis. Schep regelmatig om. Wordt het een pastasaus, curry of ander eenpansgerecht? Voeg dan vervolgens de gewenste vloeibare ingrediënten toe en laat op laag vuur gaar sudderen.

LET OP! Als je op inductie kookt, dan is het belangrijk dat het formaat van een pan aansluit bij het formaat van jouw inductiering. Als dat niet het geval is, dan kan de pan minder goed zijn werk doen.

Wist je dat...?

  • De MasterChef aluminium pannen een anti-aanbaklaag hebben. Hierdoor heb je weinig olie of boter nodig om in te bakken.
  • Aluminium pannen uitstekende warmtegeleiders zijn. De pannen zijn snel op temperatuur en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld over de bodem en de zijkanten van de pan.

Perfect te bereiden in de hapjespan

Deze recepten worden een succes met de hapjespan