Loading...

Spaar voor deze
MasterChef koekenpannen

Lees hoe het werkt

Koekenpannen van MasterChef: 20, 24 of 28 cm

Een gebakken eitje, een malse biefstuk of perfect gebakken aardappeltjes. Met de koekenpannen van MasterChef draai jij je hand daar niet meer voor om. Ook voor de lekkerste pannenkoeken zijn deze pannen ideaal.  En spaar je via Jumbo Extra’s? Dan kun je ook nog eens sparen voor korting op een bijpassend deksel voor de koekenpan 24 cm. 

De MasterChef koekenpannen zijn verkrijgbaar met een doorsnede van 20, 24 en 28 cm. Allemaal zijn ze voorzien van een hoogwaardige anti-aanbaklaag én ze zijn vaatwasmachinebestendig. Je kunt deze alleskunner gebruiken op alle warmtebronnen. Deze pannen wil je niet missen in je keuken. 

Hoe gebruik je een koekenpan?

Een koekenpan gebruik je om te bakken. Aardappeltjes, vis, pannenkoeken: de koekenpan is multifunctioneel. Maar wat is de beste manier om iets te bakken in een koekenpan? We hebben een paar tips voor je.

Verwarm de koekenpan ongevuld tot een hoge temperatuur en voeg dan pas olie of boter toe. Zodra de boter of olie ook op temperatuur is, leg je het product dat je wilt bakken in de pan. Voor de meeste producten geldt dat je het eerst kort aanbakt op hoog vuur. Draai het vuur lager en laat het tot de gewenst gaarheid komen. Keer of schep regelmatig om.

LET OP! Als je op inductie kookt, dan is het belangrijk dat het formaat van een pan aansluit bij het formaat van jouw inductiering. Als dat niet het geval is, dan kan de pan minder goed zijn werk doen.

Wist je dat...?

  • De MasterChef aluminium pannen een anti-aanbaklaag hebben. Hierdoor heb je weinig olie of boter nodig om in te bakken.
  • Aluminium pannen uitstekende warmtegeleiders zijn. De pannen zijn snel op temperatuur en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld over de bodem en de zijkanten van de pan.

Perfect te bereiden in een koekenpan

Deze recepten worden een succes met een koekenpan