Loading...

Spaar voor deze
MasterChef Kookpan

Spaar mee bij Jumbo

Kookpan 4,7L met deksel van MasterChef

Deze pan heeft de perfecte tussenmaat, waardoor je hem elke dag wel kunt gebruiken. Aardappels of groenten koken? Soep maken of opwarmen? De kookpan 4,7L met deksel is geschikt voor bijna iedere bereidingswijze.

De kookpan 4,7 L heeft een doorsnee van 24 cm. Hij is gemaakt van een professionele kwaliteit roestvrij staal en heeft als belangrijkste pluspunten dat hij vaatwasmachinebestendig is, op alle warmtebronnen te gebruiken is en zelfs in de oven kan. Bovendien zit in de hoogwaardige glazen deksel een speciaal afgietsysteem, dus je vergiet kun je in de kast laten staan.

Normale prijs is € 85,00. Bij Jumbo heb je voor € 19,99 + een  volle spaarkaart de MasterChef kookpan 4,7L met deksel in huis.

Bestel de kookpan 4,7 L

Hoe gebruik je de kookpan 4,7 L met deksel?

Een kookpan gebruiken is natuurlijk niet zo ingewikkeld. Toch hebben we een paar tips voor je op een rijtje gezet:

Als je groenten of aardappelen kookt, zet je het vuur eerst hoog. Zodra het water kookt, laat je het de gewenste tijd doorkoken op laag vuur. Zo verspil je geen onnodige energie én kookt je pan minder snel over. Kalkaanslag in je pan? Doe wat azijn op een doekje en poets het in een paar tellen weg. Deze pan kun je ook in de oven zetten. Ideaal als je een gerecht gaat gratineren. De smaken van alle ingrediënten goed tot hun recht als je de pan in de oven gebruikt. De handige steamer van MasterChef past ook op deze pan. Zo kun jij tegelijkertijd groente stomen en aardappels koken. Gebruik je de steamer in combinatie met deze pan, dan kan er door het afgietsysteem een kleine hoeveelheid stoom ontsnappen. Het stomen duurt hierdoor 2 a 3 minuutjes langer dan de aangegeven stoomtijden.

Perfect te bereiden in de kookpan

Maak deze lekkere recepten met de kookpan

Bekijk alle recepten