Loading...

Spaar voor deze
MasterChef Kookpan

Spaar mee bij Jumbo

Kookpan 7,7L met deksel van MasterChef

Pasta, aardappelen, groenten: in deze pan kook je het allemaal perfect gaar. Dankzij de grote inhoud is deze pan ideaal als je voor een groot gezin of een groep vrienden gaat koken. Superhandig voor stamppot bijvoorbeeld! 

De kookpan 7,7L heeft een doorsnee van 24 cm. Hij is gemaakt van een professionele kwaliteit roestvrij staal en heeft als belangrijkste pluspunten dat hij vaatwasmachinebestendig is, op alle warmtebronnen te gebruiken is en zelfs in de oven kan. Met deze topper heb jij alles onder controle in de keuken!

Normale prijs is € 95,00. Bij Jumbo heb je voor € 24,99 + een  volle spaarkaart de MasterChef kookpan 7,7L met deksel in huis.

Bestel de kookpan van 7,7 L

Hoe gebruik je de kookpan 7,7L met deksel?

Een kookpan gebruiken is natuurlijk niet zo ingewikkeld. Toch hebben we een paar tips voor je op een rijtje gezet:

Zout kan een roestvrijstalen pan schaden. Gooi zout daarom pas in de pan zodra het water kookt. Op die manier lost het direct op en blijft het niet op de bodem liggen. Wist je dat groenten en aardappelen niet compleet onder water hoeven te staan? Koken in 1 à 2 cm water is voldoende. Hiermee bespaar je energie en behoud je de vitamines. Heb je stamppot op het menu staan? In deze grote kookpan maak je met gemak een flinke hoeveelheid, zodat je ook nog één of meerdere porties in kunt vriezen. Handig voor als je een keer weinig tijd hebt om te koken. De handige steamer van MasterChef past ook op deze pan. Zo kun jij tegelijkertijd groente stomen en aardappels koken.

Perfect te bereiden in de kookpan

Deze recepten worden een succes dankzij de kookpan

Bekijk alle recepten