Loading...

Spaar voor deze
MasterChef Kookpan

Spaar mee bij Jumbo

Kleine kookpan met deksel van MasterChef

Een kleine portie pasta of aardappels koken? Een blik soep of groente opwarmen? Daar is deze kookpan perfect voor. Het ideale afgietsysteem in de deksel maakt je vergiet overbodig.

De kookpan heeft een doorsnee van 20 cm en is gemaakt van een professionele kwaliteit roestvrij staal. Belangrijke pluspunten zijn onder meer dat hij vaatwasmachinebestendig is, op alle warmtebronnen te gebruiken is en zelfs in de oven kan.

Normale prijs is € 70,00. Bij Jumbo heb je voor € 17,99 + een  volle spaarkaart de MasterChef kookpan met deksel in huis.

Bestel de kookpan 20 cm

Hoe gebruik je de kookpan met deksel?

Een kookpan gebruiken is natuurlijk niet zo ingewikkeld. Toch hebben we een paar tips voor je op een rijtje gezet:

Groenten uit blik of pot hoef je alleen maar tot het kookpunt te verwarmen. Doorkoken is niet nodig. Wist je dat je overkoken kunt voorkomen door een mespuntje boter aan je pan toe te voegen? Succes gegarandeerd. Kalkaanslag in je pan? Doe wat azijn op een doekje en poets het zo weg. De handige steamer van MasterChef past ook op deze pan. Zo kun jij tegelijkertijd groente stomen en aardappels koken. Gebruik je de steamer in combinatie met deze pan, dan kan er door het afgietsysteem een kleine hoeveelheid stoom ontsnappen. Het stomen duurt hierdoor 2 a 3 minuutjes langer dan de aangegeven stoomtijden.

Past perfect in deze pan

Ideale recepten voor deze pan

Bekijk alle recepten