Loading...

Spaar voor deze
MasterChef Wokpan

Spaar mee bij Jumbo

Wok met deksel van MasterChef

Een wokgerecht heb je meestal in een mum van tijd klaar en je hebt maar één pan nodig! Dat scheelt weer met opruimen. Ideaal aan deze wok is dat hij lekker groot is en je er dus flinke porties in kunt maken. En de antiaanbaklaag zorgt ervoor dat jij vol enthousiasme kunt wokken.

De wok heeft een doorsnee van 28 cm en is gemaakt van een professionele kwaliteit roestvrijstaal. Belangrijke pluspunten zijn onder meer dat hij vaatwasmachinebestendig is, op alle warmtebronnen te gebruiken is en zelfs in de oven kan.

Normale prijs is € 95,00. Bij Jumbo heb je voor € 24,99 + een  volle spaarkaart de MasterChef wok met deksel in huis.

Bestel de wokpan

Hoe gebruik je de wok?

Wokken is een lekkere snelle manier om je gerecht te bereiden. Bekijk deze tips, zodat je wokgerecht gegarandeerd lukt.

Verwarm de wok goed voordat je de gewenste olie erin giet. Gebruik een olie die tegen hoge temperaturen kan, zoals zonnebloem-, arachide- of maïsolie. Olijfolie is minder geschikt om te wokken. Wok smaakmakers zoals ui, knoflook en rode peper als eerst. Voeg later groente of vlees toe. Snijd het product dat je gaat wokken in gelijke blokjes of reepjes. Zo wordt alles even snel gaar. Ga je verschillende groenten wokken? Begin met de hardste groenten, want die hebben de langste gaartijd. Voeg vervolgens steeds zachtere soorten toe.

Extra lekker in de wok

Recepten om te wokken

Bekijk alle recepten