Loading...

De raceauto van Max Verstappen uitverkocht

Niet meer verkrijgbaar

Actievoorwaarden: Spaaractie Max Verstappen

Spaar voor de raceauto (schaal 1:24) van Max Verstappen Formula 1 Heineken Dutch GP editie 2021, OP=OP.

Zo werkt de actie
Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvangt u vanaf woensdag 15 september 2021 één spaarzegel. De uitgifte van de spaarzegels vindt plaats zolang de voorraad auto’s strekt of uiterlijk tot en met dinsdag 5 oktober 2021, al naar gelang welke gebeurtenis zich het eerste voordoet. U ontvangt spaarpunten bij alle Jumbo-winkels. Ook bij een Jumbo Pick Up Point (PUP) en/of een bestelling via www.jumbo.com (voor zowel thuisbezorging als ophalen bij een PUP) ontvangt u spaarzegels (alleen in Nederland). Op de kassabon staat het aantal te ontvangen spaarzegels vermeld. Over de aanschaf van de volgende producten en diensten kunnen geen spaarzegels worden gespaard: tabak (rookwaren), slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, cadeaukaarten, loten, postzegels, boeken, toegangskaarten, emballage en statiegeld. Twintig (20) spaarzegels is een volle spaarkaart. Lever uw volle spaarkaart in bij een Jumbo Supermarkt en ontvang een unieke bestelcode. De bestelcode ontvangt u geprint op een aparte kassabon. Bewaar de kassabon met bestelcode goed. De bestelcode kan niet opnieuw aangevraagd worden. Spaarkaarten kunnen worden ingeleverd t/m maandag 11 oktober 2021. Bestel uw raceauto met de unieke bestelcode en een bijbetaling van € 5,99 (OP=OP) via www.jumbo.com/spaaractiemax. Dit kan uiterlijk t/m maandag 18 oktober 2021. Het is niet mogelijk om een auto te bestellen zonder bestelcode. De raceauto (schaal 1:24), zijnde een RB16B van Max Verstappen is een collectors item. Dus OP=OP.  LET OP, een bestelcode is geen garantie op een raceauto. Bestel dus snel voordat de voorraad op is. Per klant kunnen maximaal zes raceauto’s besteld worden. De raceauto’s zijn uitsluitend bedoeld voor eigen (particulier) gebruik en mogen niet worden doorverkocht aan derden. Indien Jumbo dergelijk misbruik van de actie toch constateert, staat het Jumbo vrij maatregelen te treffen. U ontvangt uw persoonlijke afhaalbewijs per e-mail. Met dit afhaalbewijs kunt u uw raceauto ophalen in de door u gekozen Jumbo Supermarkt (zoals vermeld op het afhaalbewijs). De datum vanaf wanneer de auto opgehaald kan worden, staat op het afhaalbewijs. Deze dient u geprint of digitaal mee te nemen naar de door u gekozen Jumbo-winkel. Zonder geldig afhaalbewijs wordt de auto niet aan u verstrekt. Bij onze Pick Up Points en Jumbo City-winkels kan geen auto afgehaald worden.
Overige actievoorwaarden
Deze actie wordt georganiseerd door en is alleen geldig bij Jumbo Supermarkten B.V. Deze actie is ook geldig bij Jumbo supermarkten in België. Volle spaarkaarten of bestelcodes zijn niet inwisselbaar voor geld of kortingsbonnen. Als deelnemer bent u verantwoordelijk voor de spaarkaart, bestelcode en/of afhaalbewijs en draagt u het risico voor het ongeoorloofd gebruik, bijv. verlies, diefstal en onbruikbaar raken van de spaarkaart, bestelcode en/of uw betalingsbewijs. Jumbo Supermarkten behoudt zich het recht voor deze actie, zonder voorafgaande kennisgeving, tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen. Jumbo raadt u derhalve aan www.jumbo.com regelmatig te bekijken. Jumbo Supermarkten is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met deelname aan de actie of gebruik van de raceauto. Jumbo Supermarkten accepteert uitsluitend de door Jumbo Supermarkten uitgegeven originele spaarzegels, spaarkaarten en afhaalbewijzen. Bij vermoeden van onrechtmatigheden behoudt Jumbo Supermarkten zich het recht voor acceptatie van spaarpunten /spaarkaarten te weigeren. Mocht er sprake zijn van onrechtmatigheden dan behoudt Jumbo Supermarkten zich het recht voor aangifte te doen bij de politie. Deelname aan deze actie is mogelijk vanaf 18 jaar. Deelname aan deze actie is geheel voor eigen risico. De persoonsgegevens die u achterlaat op de website www.jumbo.com/spaaractiemax worden uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van deze actie. Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens is opgenomen in het Privacy- en Cookie Statement. Het is voor Jumbo medewerkers op geen enkele wijze toegestaan om actiecodes te ontvangen van klanten of deze aan zichzelf toe te kennen. Op fraude, op welke manier dan ook, door Jumbo medewerkers ten aanzien van actiecodes/tickets kunnen arbeidsrechtelijke maatregelen volgen. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing. Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden.

De raceauto van Max Verstappen is een schaalmodel (1:24) gebaseerd op de RB16B van Red Bull Racing Honda welke uitkomt in het Formule 1 seizoen 2021.

Indien u vragen heeft over deze actie kunt u contact opnemen met:

Jumbo Supermarkten B.V
Rijksweg 15
5462 CE Veghel
T. 0800 – 022 01 61 (maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 22.30 uur)
www.jumbo.com/klantenservice