Programma 18 mei & 19 mei

Natuurlijk wil jij helemaal niks missen van het spectaculaire programma met verrassende races, optredens, demo’s en natuurlijk de live actie van Max Verstappen.

Het programma van zaterdag 18 mei is gelijk aan die van zondag 19 mei en start om 08.00 uur. Dat betekent een hele dag vol actie! 

De onderstaande tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
 

08:00 - 08:45 uur    (45 min)     FIA WTC (Q2)
Lees meer over FIA WTC

09:00 - 09:20 uur    (20 min)     Superkarts (R1)

09:50 - 10:05 uur     (15 min)      Red Bull Racing (IL)
Lees meer over Red Bull Racing

10:20 - 10:50 uur      (30 min)     YTCC (Q2)     
Lees meer over YTCC

11:00 - 11:15 uur         (15 min)      Red Bull Racing (D1)

11:15 - 11:30 uur         (15 min)      Max Verstappen - Podium Presentatie

11:45 - 12:15 uur        (30 min)      Mazda MX5 Cup (R1)

12:30 - 12:45 uur       (15 min)      Red Bull Racing (D2)

12:50 - 13:00 uur       (10 min)     Red Bull Racing

13:15 - 13:30 uur        (15 min)      Ladies GT Race      
Lees meer over Ladies GT Race

13:40 - 14:10 uur       (30 min)     Max Verstappen - bus - drifters - muziek

14:20 - 15:20 uur      (50 km)       FIA WTC (R1)

15:30 - 16:00 uur      (30 min)     Red Bull Programma

16:15 - 16:40 uur       (25 min)     Maxx Formula (Boss GP) (R1)

16:50 - 17:05 uur      (15 min)       Red Bull Racing (D3)

17:15 - 19:00 uur       (105 min)    Taxirides Racing Team Nederland
 

Wat is wat?

Q = Qualification
R = Race
D = Demo
IL = Installation Lap
 

Meer over de activiteiten

FIA WTC (Q2) | 08:00 - 08:45 uur
Drie coureurs in strijd om de World Cup! Met o.a. Tom Coronel in een Belgische Comtoyou Racing, Nicky Catsburg met een Hyundai van het Italiaanse BRC team en Niels Langeveld met een Audi RS3 LMS van Comtoyou Racing.

YTCC (Q2) | 10:20 - 10:50 uur
In deze race laten we met trots de mooie racegeschiedenis die binnen de YTCC rijdt zien. Een prachtig startveld van maar liefst 55 auto’s.

Ladies GT Race | 13:15 - 13:30 uur
Onder andere presentatrice Kim Kötter, dj Eva Koreman, actrice Marly van der Velden, zangeres/presentatrice Romy Monteiro en zangeres Do strijden om de titel.
Volg Ladies GT Race op Instagram >

Red Bull Racing
Naast Max Verstappen komt ook wereldtopper Pierre Gasly met Aston Martin Red Bull Racing naar Jumbo Racedagen.

Meerijden in een echte racewagen?
Doe mee met de winactie!

Verzilver je actiecode(s), laat weten waarom juist jij moet winnen en maak kans op een geweldige rit over het circuit samen met een professionele coureur. Check wel even of je voldoet aan de eisen.

Bekijk de spelregels