Jumbo Racedagen
Reisadvies
 

Blijf op de hoogte
  • Geen zin in file? Reis dan relaxed met het openbaar vervoer.
  • Omdat we flinke drukte verwachten, adviseren we je om op tijd te vertrekken.

Reis met het openbaar vervoer

Trein
Het station van Zandvoort aan Zee ligt op 10 minuten lopen van het evenemententerrein. Loop in noordelijke richting via de Van Speijkstraat naar de Burgemeester van Alphenstraat. Daarna zie je Circuit Park Zandvoort al snel.

Bus
Er rijden bussen vanuit Zandvoort richting het evenemententerrein. Ook zijn er verbindingen vanuit Amsterdam en Haarlem Spaarnwoude: buslijn 80. Ook buslijn 81 (met halte bij NS Haarlem) stopt bij de hoofdingang van Circuit Park Zandvoort.

(OV)-fiets
OV-fiets is de makkelijke huurfiets voor het laatste stukje van je reis. Wil je een OV-fiets huren? Bekijk de mogelijkheden. Ook als je in de buurt woont, kun je natuurlijk gewoon met de fiets komen.

Plan je reis met 9292

    

Rij zelf met de auto

Route
Ga je met de auto? Het adres voor je navigatie is Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP. Herkent de navigatie het huisnummer niet? De straatnaam volstaat ook. De hoofdingang van Circuit Park Zandvoort bevindt zich direct aan de straat.

Als je geen navigatie hebt, volg dan vanaf de snelweg A9 de borden Zandvoort (via de afrit Haarlem-Zuid – N205) en vervolgens de N201 richting Zandvoort. Ook kan je op de A9 kiezen voor de afrit Haarlem (via de A200) om via de N200 naar Zandvoort te rijden.

Parkeren
Op Circuit Park Zandvoort zelf zijn geen parkeerplaatsen, maar wees gerust de parkeerterreinen in de buurt hebben capaciteit voor duizenden auto’s. Betaald parkeren kan op parkeerterreinen in Zandvoort. Kies dan voor Boulevard Barnaart, Louis Davids Carre-centrum of Parking De Zuid. Of parkeer in Bloemendaal aan Zee. Deze plaatsten zijn niet te reserveren en hiervoor geldt vol=vol. Tip: parkeer dichtbij NS Station Haarlem-Spaarnwoude of NS Station Amsterdam Sloterdijk en reis per trein verder naar Zandvoort.

Plan je route in Google Maps

Wat zijn de openingstijden van Jumbo Racedagen?

De deuren van Circuit Park Zandvoort zijn geopend vanaf 8.30 uur tot 18.00 uur op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019.

Bekijk het programma