Spaaractie bewaarbakjes
Spaaractie Bewaarbakje 0,5L Bewaarbakje 1L hoog Bewaarbakje 1L met vakverdeler Bewaarbakje 1,4L Bewaarbakje 2L

Spaar mee voor superhandige bakjes

Bij Jumbo kun je nu sparen voor superhandige bewaarbakjes van Kuhn Rikon. Altijd fijn om in huis te hebben. Met deze verschillende formaten plastic bewaarbakjes bewaar je heel makkelijk groente, fruit en restjes van een maaltijd. Ideaal tegen voedselverspilling en goed voor de portemonnee. Een win-win situatie dus. Met een volle spaarkaart koop je vanaf 1 euro al een vershoudbakje.  Extra snel sparen? Spaar digitaal via de Jumbo Extra’s app en ontvang de eerste 3 zegels cadeau.

 

100% lekvrij In te vriezen tot -20° / Te verwarmen tot +100° Geschikt voor in de magnetron en vaatwasser 20 jaar garantie BPA-vrij
Handige maataanduiding in de hoeken Unieke geribbelde bodem houdt voedsel langer vers en voorkomt kleven aan de bodem Door de siliconen sluiting en de clips zijn de bakjes luchtdicht en isoleren ze geuren. Ook zorgt dit ervoor dat je levensmiddelen langer vers kunt houden
panel

Hoe werkt de bewaarbakjes spaaractie?

Bij elke 10 euro aan boodschappen, ontvang je 1 bakjeszegel. Sparen kan van woensdag 1 februari tot en met dinsdag 9 mei 2023. Spaar gemakkelijk digitaal met de Jumbo Extra’s app of plak de bakjeszegels op de spaarkaart die verkrijgbaar is in de winkel. Spaar je digitaal via Jumbo Extra’s? Dan ontvang je de eerste 3 bakjeszegels gratis. Bij inlevering van een volle spaarkaart met 25 zegels + bijbehorende betaling ontvang je één bewaarbakje naar keuze. Inleveren van je volle spaarkaart kan tot en met dinsdag 23 mei 2023.
Bekijk actievoorwaarden Bekijk de veelgestelde vragen >
divider

Soorten bewaarbakjes

Ontdek de verschillende soorten Kuhn Rikon bewaarbakjes waar je voor kunt sparen bij Jumbo. Ieder vershoudbakje heeft een andere inhoud. Maak de collectie compleet. 

Bewaarbakje 0,5L >
Bewaarbakje 1L hoog >
Bewaarbakje 1L laag, met vakverdeler >
Bewaarbakje 1,4L >
Bewaarbakje 2L >

Bestel het bewaarbakje naar keuze

divider

Verkleurde bakjes? Schoonmaaktips!

Sommige voedingswaren kunnen kleur afgeven op de bewaarbakjes. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het product. Voorkom verkleuring door geen voedingsmiddelen met sterke kleurstoffen zoals curry of tomatensaus te bewaren in de bakjes. Heb je toch een kleurrijke maaltijd bewaard in het bakje? Geen zorgen! Met deze handige schoonmaaktips krijg jij je vershoudbakje schoon.

Tip 1: Azijn
Vul het bakje voor de helft met natuurazijn. Voeg daarna een klein beetje warm water toe. Laat het bakje met azijn en water minimaal 2 uur staan zodat het kan weken. Spoel het vervolgens af met warm water en was het vershoudbakje met afwasmiddel.
Tip 2: Citroensap
Pers een citroen in het bewaarbakje totdat er ongeveer een cm citroensap instaat. Zorg ervoor dat de citroensap het hele bakje raakt. Doe de deksel erop en schud het bakje. Laat het zo minimaal 1 uur staan. Was het bakje daarna af met warm water en afwasmiddel.
Tip 3: Baking soda
Schep een paar theelepels baking soda in het bakje. Voeg een beetje handwarm water toe totdat het op tandpasta lijkt. Borstel het bakje schoon met een tandenborstel of borsteltje. Laat het 15 minuten intrekken. Spoel daarna schoon met warm water en afwasmiddel.

Spaar nóg sneller met de Jumbo Extra’s app

Ontvang de eerste 3 zegels cadeau Samen sparen door je bakjeszegels te delen via de Jumbo Extra’s app Nooit meer je zegels kwijt én je digitale spaarkaart altijd bij de hand
Meer over Jumbo Extra’s Meer over digitaal zegels sparen >

Maak je set compleet

Maak je set compleet met de mini-diepvriesbakjes of een handige drinkfles. Gebruik de mini-diepvriesbakjes bijvoorbeeld voor verse kruiden, babyvoeding of ijsblokjes. In de winkel zijn de mini-diepvriesbakjes en drinkfles verkrijgbaar met een hoge korting tegen inlevering van Jumbo Extra’s punten. Online bestellen? Dat kan ook, maar niet met korting.

Meer tips en inspiratie

Lees alles over bewaartips, foodhacks en mealpreppen in deze handige blogs

Vershoudbakjes zijn écht onmisbaar in je keuken. Even een restje bewaren in de koelkast, een bakje fruitsalade mee naar je werk of een portie nasi die je zo uit de vriezer tovert op een drukke dag. 

Alle bakjes verzamelen, want we gaan ‘meal preppen’. Moeilijk? Nee hoor, een kwestie van plannen en slim koken. Met deze tips en met onze handige bakjes kun jij perfect meal preppen.

Veelgestelde vragen over de bewaarbakjes actie

Hoe werkt de spaaractie?

Wanneer loopt de bewaarbakjes spaaractie?

Hoe kom ik aan een spaarkaart?

Met hoeveel zegels heb ik een volle spaarkaart?

Hoe kan ik de bewaarbakjes kopen?

Waar kan ik de Jumbo Extra’s app downloaden?

Hoe kun je de spaarzegels digitaal delen met iemand anders?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Stel al je vragen over deze actie aan onze klantenservice.
We helpen je graag!

divider