Loading...

Steun Stichting Jarige Job

Wie jarig is, trakteert! Jumbo viert dit jaar het 100-jarig bestaan van het familiebedrijf. Bij iedere aankoop van onze extra feestelijke appelkruimeltaart doneert Jumbo 1 euro aan Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er tienduizenden kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen aan alle benodigdheden voor een geweldige verjaardag. Dus jij geniet van taart, en een jarig kind van een feestelijke verjaardag. Hoe mooi is dat? Want ieder kind verdient een verjaardag.

Zo doe je mee

De actie loopt van maandag 11 oktober t/m zondag 7 november 2021.

Je koopt de Jumbo appelkruimel jubileumtaart online of in de winkel voor het vertrouwde bedrag van 5 euro. Jij eet taart & Jumbo trakteert 1 euro per taart aan Stichting Jarige Job. 

Hoe helpt Stichting Jarige Job?

Een verjaardag vieren is niet voor ieder kind in Nederland vanzelfsprekend. Veel kinderen kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is om een echte verjaardag te vieren, thuis én op school! Zo helpt Jarige Job jaarlijks meer dan 80.000 kinderen. Meer weten over Stichting Jarige Job? Ga naar de website via onderstaande knop. 

Ga naar Stichting Jarige Job

Ook genieten van ons bijzondere taartje?

Terwijl jij geniet van deze feestelijke taart, viert een kind zijn verjaardag dankzij de bijdrage die Jumbo trakteert. De taart is zowel online als in de winkel verkrijgbaar.