Loading...

Jumbo Feed your Speed challenge

Verbrand minstens 5.000 Kcal & maak kans op prijzen

Bekijk actievoorwaarden

Ren jij mee voor mooie prijzen?

Feed en Speed: lukt het jou om minimaal 70 kilometer in één week te rennen? Gemiddeld verbrand je hiermee zo'n 5000 kilocalorieën, die natuurlijk ook weer moeten worden aangevuld. Ga de uitdaging aan en wie weet win jij samen met een (sport)maatje een workshop van een voedingsdeskundige van Jumbo Foodcoach. Samen maak je de lekkerste sportmaaltijden en krijg je de beste tips.

Is dat net te hoog gegrepen? Daag jezelf dan uit om minimaal 5.000 kcal in vier weken te verbranden en maak tien keer kans op gratis boodschappen. Hoe meer je verbrandt, hoe meer je terugkrijgt: elke gelopen kilometer levert één euro op. Dus heb je 121 kilometer gelopen, dan maak je kans op €121 aan lekkere, gezonde boodschappen.

Deze actie liep t/m 14 december 2020. Meedoen is helaas niet meer mogelijk. Verzilveren kan nog wel!

Raadpleeg de Jumbo Foodcoach app voor de lekkerste recepten, deze zijn perfect afgestemd op jouw behoefte als hardloper.

Over de prijs

Resultaat behaalt binnen 1 week? Dan maak je kans op een workshop van een voedingsdeskundige van Jumbo Foodcoach. Doe je er langer over? Dan maak je kans om voor het aantal Kcal dat jij verbrandt, gratis gerechten te winnen via Jumbo Foodcoach app. Je krijgt alle ingrediënten snel en makkelijk thuisbezorgd. Eet smakelijk.

Download de app Ontdek de voordelen >