Gratis 2e kaartje voor Toppers in Concert 2022

Bij aankoop van 10 euro aan actieproducten

Bestel je kaartjes

Gratis 2e kaartje voor Toppers in Concert

Wie neem jij mee naar het leukste meezingfeest van het jaar, Toppers in Concert, op donderdag 17 november in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam? Nodig je vriend, schoonmoeder, buurvrouw maar uit, want tijdens de Gratis eentje Extra Weken krijg je nu exclusief bij Jumbo een 2e kaartje gratis voor Toppers in Concert bij aankoop van 10 euro aan actieproducten. Zet je bloemenkrans op en hang je kralenkettingen om voor The Flower Power Edition van Toppers in Concert! Ben je erbij? Wees er snel bij, want: OP=OP.

Het meezingfeest van het jaar! Happy together “The Flower Power Edition” Met diverse geweldige gastartiesten!

Zo werkt de actie

De actie loopt van woensdag 24 augustus t/m dinsdag 13 september 2022.

Bij aankoop van 10 euro aan actieproducten ontvang je een actiecode. Bij een online bestelling ontvang je deze code per e-mail. Bij een aankoop in de winkel staat deze code op een aparte kassabon. Elk veelvoud aan 10 euro besteding aan actieproducten geeft recht op 1 extra kortingscode. Ga naar ticketpoint.nl/jumbo om een kaartje te bestellen en een 2e gratis te ontvangen. Je kunt per bestelling maximaal 20 kaartjes bestellen voor het concert op donderdag 17 november. Je ontvangt een bevestiging van je bestelling in je mailbox.
Bestel je kaartjes Veelgestelde vragen > Actievoorwaarden >
divider

Voorpret voor Toppers in Concert?

Kijk even mee voor een vorige editie van Toppers in Concert. En zing vooral lekker mee. Zo krijg je vast veel zin in dit heerlijke meezing feestje. Ben jij erbij op 17 november in de Johan Cruijff Arena?

Veelgestelde vragen

Hoe ontvang ik een actiecode?

Zit je altijd naast elkaar?

Hoe kan ik een kaartje kopen met mijn actiecode?

Hoeveel kaartjes kan ik bestellen met mijn actiecode?

Bekijk alle veelgestelde vragen

Andere vraag?

Stel al je vragen over deze actie aan onze klantenservice.
We helpen je graag!

divider