Limited edition Tour de France shirt én bidon met korting

Team Jumbo Visma

Zo bemachtig je het shirt Zo werkt de bidon actie

Bemachtig nu het limited edition tourshirt ’The Masterpiece’

Deze zomer komen onze Team Jumbo-Visma wielrenners in actie tijdens de Tour de France. Om de Hollandse roots van het team te benadrukken, doen deze helden zoals Steven Kruijswijk en Belgische held Wout van Aert mee in een nieuw limited edition tourshirt: The Masterpiece.. Dit unieke shirt is gebaseerd op de iconische schilderijen van de wereldberoemde Hollandse Meesters Rembrandt, Vermeer en Van Gogh.

Bij Jumbo kun je nu punten inwisselen voor je eigen exemplaar van dit meesterwerk. Lever 500 Jumbo Extra’s punten in en koop er eentje met 25% korting. 

Zo werkt de tourshirt actie

Spaar mee met Jumbo Extra’s. Ontdek alles over Jumbo Extra’s. Heb je 500 punten? Dan kun je via de Jumbo Extra’s app ‘The Masterpiece’ bestellen met 25% korting.
Bestel het shirt Bekijk de actievoorwaarden >

Les je dorst met limited edition Tour de France bidon

Bij aankoop van diverse actieproducten, ontving je al een officiële Tour de France bidon t.w.v. 5,99 euro voor maar 1 euro. De actie liep vanaf woensdag 22 juni 2022 t/m 19 juli 2022.

Helaas is deze actie alweer voorbij. 

Veelgestelde vragen

Wat houdt de actie in?

Wanneer is de actie geldig?

Wanneer is de Tour de France?

Waar vind ik meer informatie over Jumbo Extra’s?

Andere vraag?

Stel al je vragen over deze actie aan de klantenservice. We helpen je graag!

Openingstijden feestdagen >

Extra kracht tijdens het fietsen?

Als je zelf actief fietst, dan hebben we bij Jumbo een assortiment met speciale sportvoeding. Wat dacht je van een proteïne bar om te herstellen van een training? Of een energy gel met een lekker smaakje voor extra energie?

Bekijk het complete assortiment