Stem jij op Jumbo.com & de Jumbo app?

Wat zijn we trots op onze nominatie voor Website van het Jaar én App van het Jaar. Wij doen er dan ook alles aan om online boodschappen zo leuk, makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Ook inspireren we je graag met lekkere recepten, interessante blogs en handige video’s. Ben jij enthousiast over Jumbo.com en de Jumbo app? Stem dan op ons als Website van het Jaar en App van het Jaar. Je maakt dan kans op mooie prijzen. Dankjewel alvast! 

Stem op Jumbo.com Stem op Jumbo app

Je kunt stemmen van maandag 5 september tot en met vrijdag 21 oktober 2022.

Waarom stemmen op Jumbo.com en onze app?

Breng jij je stem uit? Dan maak je kans op mooie prijzen.

De lekkerste recepten Inspiratie voor je weekmenu Handige lijstjes Grootste assortiment

Voor iedere gelegenheid het ideale recept

Een snelle en gezonde lunch? Een culinair voorgerecht voor een bijzonder etentje? Of een leuk bakrecept voor kinderen? Op Jumbo.com vind je voor iedere gelegenheid een passend recept.

Bekijk al onze recepten

Jumbo App downloaden

Download nu de app en plaats gemakkelijk en snel een bestelling.

Lees meer over Jumbo app >

Ook leuk op Jumbo.com: inspirerende blogs

Op onze website vind je allerlei blogs om je op leuke en lekkere ideeën te brengen: van een nachoparty tot de beste ijskoffies en van kidsproof pastarecepten tot 5x lunchen met eitjes.

Food

Borrelplanken zijn hipper dan hip. Op een verjaardagsfeestje of bij de borrel mag een goed gevulde plank dan ook niet ontbreken.

Food

Wat goed is, hoeft niet van ver te komen. Ontdek wat je kunt koken met ingrediënten van eigen bodem. Lekker én verantwoord.

Food

Je kunt de klok erop gelijk zetten: rond 16.00 uur begint je maag te knorren. Bekijk deze 7 gezonde snacks.

Tips

Het liefst verspil je zo min mogelijk voedsel. Daarom delen we 7 slimme bewaartips om jouw eten op de juiste manier te bewaren.

Ontdek al onze blogs

Lekker snel bestellen met handige lijstjes

Ken jij onze handige lijstjes al? Zo kun jij extra snel boodschappen bestellen.

Bekijk alle lijstjes

Stem op Jumbo als Website & App van het Jaar

Zoals je ziet, is Jumbo er om jou te helpen bij het boodschappen doen en om je te inspireren in de keuken. Haal jij ook je boodschappen én inspiratie bij ons? Stem dan op Jumbo als Website van het Jaar én App van het Jaar. Je maakt dan ook kans op geweldige prijzen.

Stem op Jumbo.com Stem op Jumbo app