Loading...

Website van het Jaar

Hoera, wij zijn genomineerd

Breng je stem uit

Stem jij op Jumbo.com?

Wat zijn we trots op onze nominatie voor Website van het Jaar. Wij doen er dan ook alles aan om online boodschappen zo leuk, makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Ook inspireren we je graag met lekkere recepten, interessante blogs en handige video’s. Ben jij enthousiast over Jumbo.com? Stem dan op ons als Website van het Jaar. Je maakt dan kan op mooie prijzen. Dankjewel alvast!

Breng je stem uit

Waarom stemmen op Jumbo.com?

Breng jij je stem uit? Dan maak je kans op mooie prijzen zoals: 1 x Sonos Lay:5, een Bol.com cadeaubon t.w.v. 100 euro of een overnachting in een viersterren hotel.

De lekkerste recepten Inspiratie voor je weekmenu Interessante blogs Handige lijstjes Grootste assortiment

Voor iedere gelegenheid het ideale recept

Een snelle en gezonde lunch? Een culinair voorgerecht voor een bijzonder etentje? Of een leuk bakrecept voor kinderen? Op Jumbo.com vind je voor iedere gelegenheid een passend recept.

Bekijk al onze recepten

Wat eten we vandaag?

Vind je het altijd weer een uitdaging om te bedenken wat je ‘s avonds op tafel moet zetten? Met Wat eten we vandaag? helpen we je elke dag aan een gezonde, lekkere en snelle maaltijd. Zo kom je steeds weer verrassend uit de hoek.

Bekijk de weekmenu's

Ook leuk op Jumbo.com: inspirerende blogs

Op onze website vind je allerlei blogs om je op leuke en lekkere ideeën te brengen: van een nachoparty tot de beste ijskoffies en van kidsproof pastarecepten tot 5x lunchen met eitjes.

Oeh, I like this! Met deze tips & tricks maak jij de beste foodfoto’s die de hele wereld rondgaan onder #instafood.

Je kunt de klok erop gelijk zetten: rond 16.00 uur begint je maag te knorren. Bekijk deze 7 gezonde snacks.

Wist je dat diepvriesgroenten evenveel vitaminen en mineralen hebben als verse groenten? Dus ga lekker koken met groenten uit de vriezer.

Zelf brood maken doe je met deze  broodrecepten. Wat dacht je van vlechtbrood met maanzaad, kruidenbrood of een pompoentijmbrood?

Ontdek al onze blogs

Lekker snel bestellen met handige lijstjes

Ken jij onze handige lijstjes al? Zo kun jij extra snel boodschappen bestellen.

Bekijk alle lijstjes

Stem op Jumbo als Website van het Jaar

Zoals je ziet, is Jumbo er om jou te helpen bij het boodschappen doen en om je te inspireren in de keuken. Haal jij ook je boodschappen én inspiratie bij ons? Stem dan op Jumbo als Website van het Jaar. Je maakt dan ook kans op geweldige prijzen.

Breng je stem uit