Loading...

Winacties en spaaracties

Hier vind je alle winacties, spaaracties en aanbiedingen op een rijtje. Doe mee en wie weet win jij wel een van die mooie prijzen. We nemen altijd persoonlijk contact op met de winnaars en vermelden de winnaars ook op onze website.

Pas op voor nepacties

Via social media, e-mail en whatsapp zijn er (win)acties in de omloop die niet afkomstig zijn van Jumbo. Al kan het soms lijken dat ze wel door Jumbo verzonden zijn. In de berichten worden vaak Jumbo waardebonnen ter waarde van €100, €250 of €500 of gratis krasloten aangeboden. Meer informatie over nepacties >

Spaar mee voor hoge korting op MasterChef pannen en steamer

van roestvrij staal, vaatwasmachinebestendig en kunnen zelfs in de oven. Door je dagelijkse boodschappen bij Jumbo te doen, spaar je voor hoge kortingen op de pannen en steamer van MasterChef. Zo ben jij zeker onder de pannen!

Tip! Vanaf woensdag 1 januari t/m dinsdag 28 januari 2020 ontvang je dubbele zegels. Dus 2 zegels bij iedere €10,- aan boodschappen. Dat is pas een goede start van het nieuwe jaar.

De actie loopt van dinsdag 2 oktober 2019 t/m dinsdag 28 januari 2020.

Lees meer

Iedere jarige job verdient een cadeautje

Jumbo trakteert! Ben jij binnenkort jarig? Dan willen we je graag verrassen met een leuk cadeautje. Wat dacht je van 20% korting op alle taarten, gebak en vlaaien? Laat je verder inspireren door de handigste tips en de lekkerste recepten voor een knalfeest! Zo wordt jouw verjaardag nóg leuker en voordeliger! Ben je benieuwd hoe je deze korting kunt krijgen? Klik dan snel verder.

Lees meer

Maak kans op mooie schaatsprijzen met Unox

Unox houdt van alles dat met de winter te maken heeft. Daarbij mogen schaatsen en onze schaatshelden niet ontbreken. Ben jij ook zo’n schaatsliefhebber en trots op onze Nederlandse schaatsers? Maak dan nu kans op mooie schaatsprijzen van Team Jumbo-Visma!

Deze actie loopt van 30 december 2019 t/m 26 januari 2020.

Lees meer

Snack & win een -Nu even niet!- JBL Koptelefoon t.w.v. 49 euro

Wil jij na een hectische decembermaand ook wel wat rust aan je hoofd? Koop dan nu 2 Unox Snacking producten (Cup-A-Soup, Good Noodles of Good Pasta) en maak kans op 1 van de 50 -Nu even niet!- JBL Koptelefoons t.w.v. 49 euro!

Deze actie loopt van woensdag 22 januari t/m dinsdag 28 januari 2020.

Lees meer

Gratis Moleskine notebook!

Het bier dat bekend staat als ‘The King of beers’ is een smakelijke, verfrissende en doordrinkbare pils met een 'smooth taste'. Koop 2 sixpacks of een 12-pack Bud en ontvang een gratis Moleskine notebook.

Deze actie loopt van vrijdag 10 januari t/m zaterdag 8 februari 2020 en geldt alleen online. Op=op

Lees meer

20 x kans op een Sodastream spirit t.w.v. 99 euro

Heb jij de puzzel uit het Hallo Jumbo magazine opgelost? Goed gedaan! Vul dan hier het antwoord in en maak kans op 1 van de Sodastream spirit t.w.v. 99 euro.

Deze actie loopt van 1 januari t/m 25 februari 2020

Lees meer

Check snel of jij in de prijzen bent gevallen

Heb jij meegedaan aan een van onze vele prijsvragen? Dan wil je vast zo snel mogelijk weten of je een prijs gewonnen hebt.

Lees meer

Aanbiedingen en voordeel

Weekaanbiedingen

Deze week extra voordeel

Bekijk aanbiedingen >
Seizoensaanbiedingen

Ieder seizoen de beste aanbiedingen

Bekijk aanbiedingen > Bekijk bieraanbiedingen >
Geen Bestelkosten

Bij geselecteerde producten

Bekijk aanbiedingen >
Altijd Lage Prijs

Verdienen op je boodschappen

Bekijk producten >