Laden...

Advil Liquid-Caps 200 mg Ibuprofen 10 Stuks

Advil Reliva Forte Liquid-Caps 200 mg, voor snelle en effectieve pijnverlichting. Deze werken 2x sneller dan een normale ibuprofen t ablet1. Dit komt omdat deze vloeibaar is verpakt in de speciale Liquid Cap technologie, die sneller oplost in het lichaam. Gewone ta bletten moeten namelijk eerst oplossen in de maag. Door de zachte, gladde en kleine vorm is de capsule gemakkelijk te slikken en bli jft er geen nare smaak achter. Geschikt voor onder andere hoofdpijn, migraine (met of zonder aura), rugpijn, kiespijn, menstruatiepi jn, reumatische pijn, spierpijn, verlichting van koorts en de symptomen van verkoudheid en griep. Werkt ontstekingsremmend, koortsve rlagend en pijnstillend. Advil Reliva Liquid Capsules bevatten ibuprofen. De bijwerkingen van ibuprofen verschillen. Lees voor gebru ik de bijsluiter.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Liquid-caps 200 mg ibuprofen

  Ingrediënten

  • De capsule bevat sorbitol en soja lecithine.

  Bereidingsmethode

  Gebruiken bij: lichte tot matige pijn, waaronder reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn, voor de verlichting van koorts en de symptomen van verkoudheid en griep.

  Dosering en wijze van gebruik: gebruik de laagst effectieve dosering gedurende een zo kort mogelijke periode om de symptomen te verlichten.
  Oraal gebruik.

  Voor volwassenen, oudere mensen, kinderen en adolescenten 12-18 jaar: Zonodig 1 tot 3 maal per dag 1 tot 2 capsules innemen. De aanbevolen periode tussen twee doseringen is ongeveer 6 tot 8 uur. De periode tussen twee doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Niet meer gebruiken dan 6 capsules (1200mg) per 24 uur. De capsules moeten met water worden ingenomen.

  Lees voor het gebruik de bijsluiter.

  Bewaren

  Bewaren beneden 25°C.

  Veiligheid

  Volwassenen dienen dit middel niet langer dan 10 dagen te gebruiken. Kinderen en adolescenten (12-18 jaar) dienen dit product niet langer dan 3 dagen te gebruiken. Neem contact op met uw arts, wanneer uw klachten aanhouden of verergeren. Uitsluitend voor kortdurend gebruik. Niet gebruiken: indien u allergisch bent voor ibuprofen of één van de andere stoffen die in deze capsule zitten, voor aspirine of acetylsalicylzuur of voor andere verwante pijnstillers. Indien u andere NSAID pijnstillers gebruikt, of aspirine in een dagdosering van meer dan 75 mg. Indien u aan een nier-, hart- of leveraandoening lijdt. Indien u in de laatste 3 maanden van uw zwangerschap bent. Indien u een maagzweer, maagperforatie of maagbloeding heeft of deze in het verleden 2 maal of vaker heeft gehad. Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren.

   Over de fabrikant

   www.advil.nl

   Contactgegevens:

   Pfizer bv
   Capelle a/d IJssel

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.