Laden...
...loading
Air Wick Life Scents Freshmatic Automatische Spray Zalige Zomer 250ml Productfoto 72x72
Air Wick Life Scents Freshmatic Automatische Spray Zalige Zomer 250ml Productfoto 72x72
Air Wick Life Scents Freshmatic Automatische Spray Zalige Zomer 250ml Productfoto 360x360

Air Wick Life Scents Freshmatic Automatische Spray Zalige Zomer 250ml

553
250 ml (22,12/liter)

Air Wick Freshmatic Automatische Spray verfrist uw huis door automatisch explosies van heerlijke geuren af te geven. Kies zelf voor de gewenste geurintensiteit. Tot wel 60 dagen. Dankzij het slanke ontwerp past de luchtverfrisser met vervangbare geur overal in huis. Inclusief twee batterijen. Bevat de navulling Zalige Zomer: breng een zomers gevoel in huis met deze unieke geur van frisse witte bloemen, zoete meloen en subtiele vanille.
• Starterkit + gratis navulling
• Geeft automatisch explosies van heerlijke geuren af
• Heeft drie instellingen voor de geurintensiteit
• Kies uit een uitgebreide reeks Air Wick navullingen

CE-markering - Europese conformiteit
 • Inhoud van de doos: 3 geurintensiteit instellingen|2 AA batterijen|1 houder

Uitgebreide productinformatie

Productomschrijving

Freshmatic automatische spray zalige zomer

Bereidingsmethode

Lees de gebruiksaanwijzing en voorzorgsmaatregelen aandachtig voor gebruik. Bewaar de verpakking voor toekomstig gebruik.
1. Maak het apparaat open door het knopje aan de bovenkant in te drukken en haal het voorste deel van het apparaat. Zorg ervoor dat uw greep niet de voorste helft van het apparaat blokkeert.
2. Zorg ervoor dat het bedieningswieltje aan de achterkant van het apparaat op UIT staat/ Plaats 2 AA/Lr6-batterijen met de polen in de juiste richting (+/-) in het apparaat zoals aangegeven. Zorg ervoor dat de rode hendel in het apparaat omhoog staat voordat u de navulling erin plaatst. Nu plaatst u de navulling in het apparaat, waarbij u ervoor zorgt dat de opening van de sproeier naar buiten is gericht.
3. Sluit het apparaat. Richt het apparaat weg van uw gezicht en stel de geurintensiteit in met het bedieningswieltje aan de achterkant van het apparaat (laag, medium, hoog). Na een vertraging van 15 seconden nadat het is ingeschakeld zet u het bedieningswieltje aan de achterkant van het apparaat op UIT en controleert u of stappen 1 en 2 goed zij uitgevoerd voordat u stap 3 herhaalt. Indien het rode lampje onmiddellijk knippert na de eerste spraybeurt, betekent dit dat de navulling geen Air Wick navulling is en niet in dit apparaat werkt.
4. Richt het apparaat weg van uw gezicht en plaats het op de gekozen plek. Zorg ervoor dat het zich ten minste 2 meter boven de vloer bevindt.
5. Het apparaat stopt met werken als de navulling leeg is. Houd het apparaat verwijderd van het gezicht, zet de schakelaar op de 'OFF' stand, plaats een nieuwe Air Wick navulling volgens bovenstaande instructies.

  Over de fabrikant

  www.airwick.nl

  Contactgegevens:

  Reckitt Benckiser Netherlands
  Postbus 721
  2130 AS Hoofddorp

  Betaalmethode

  Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


  Inspiratielijstjes met dit product