Laden...

Air Wick Life Scents Geurstokjes Zalige Zomer 30ml

Air Wick geurstokjes helpen een warme en gastvrije sfeer in huis te creëren met een subtiele geur en elegant ontwerp. De natuurlijke Rotanstokjes absorberen het parfum en verspreiden een continue natuurlijke geur.

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Geurstokjes zalige zomer

  Bereidingsmethode

  Lees de gebruiksaanwijzing aandachtig voor gebruik

  1 Verwijder de dop van de fles met parfum.
  2 Draag handschoenen bij het verwijderen van de zegel.
  3 Plaats de dop terug op de fles.
  4 Doe de rotanstokjes in de fles en zorg ervoor dat je de stokjes uitspreidt. De stokjes zullen het parfum opzuigen en langzaam in de lucht verspreiden.
  5 Plaats het product op een stabiel oppervlak om morsen te voorkomen. Niet plaatsen op gepolijste, geverfde of plastic oppervlakken. Veeg het oppervlak schoon bij morsen.
  Bewaar de gebruiksvoorzorgen. Werkt tot 4 weken lang.

  Veiligheid

  Voorzorgsmaatregelen: Mensen die overgevoelig zijn voor parfums, dienen voorzichtig te zijn bij gebruik van dit product. Luchtverfrissers kunnen goede schoonmaakgewoonten niet vervangen. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bevat: eugenol, geraniol, acetyl propionyl, linalool. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  • Land van oorsprong: Geproduceerd in de EU

  Over de fabrikant

  www.airwick.nl

  Contactgegevens:

  Reckitt Benckiser
  Postbus 721
  2130 AS Hoofddorp

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


  Inspiratielijstjes met dit product