Laden...

Air Wick Verstuiver Kersenbloesems 240ml

100% natuurlijke verstuiver*
*In tegenstelling tot de traditionele verstuivers die met butaan werken, gebruiken de 100% natuurlijke verstuivers van Air Wick alleen maar lucht om een zuivere geur te verspreiden en behouden ze tegelijkertijd hun doeltreffendheid tegen slechte geuren.

Green Dot

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Verstuiver kersenbloesems

  Bereidingsmethode

  Houd de verstuiver rechtop, druk op de knop en verstuif naar het midden van de ruimte. Niet rechtstreeks op oppervlakken sprayen. Wanneer de spray is aanraking komt met oppervlakken, direct schoonvegen met een vochtige doek. Niet rechtstreeks op voedingsmiddelen of stoffen sprayen.

  Veiligheid

  Mensen die overgevoelig zijn voor parfums, dienen voorzichtig te zijn bij gebruik voorzichtig te zijn bij gebruik van dit product. Luchtverfrissers kunnen goede schoonmaakgewoonten niet vervangen. Lees voor het gebruik de voorzorgsmaatregelen AANDACHTIG door. Uitsluitend volgens de aanwijzingen gebruiken. NIET spuiten in de richting van huisdieren of dierenmanden of verblijven. Kinderen en huisdieren weghouden van behandelde gebieden tot deze droog zijn. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Spuitnevel niet inademen. Alleen in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Kan harde oppervlakken glad maken. Niet op voeding of kleren sprayen. Niet op het gezicht of het lichaam sprayen. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Verwijderd houden van warmte/ vonken/ open vuur/hete oppervlakken - Niet roken. Opzettelijk misbruik door concentreren en inhaleren van de inhoud kan schadelijk of dodelijk zijn. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bevat 5% gewichtsprocent ontvlambare bestanddelen. Bevat: Benzisothiazolinone. Kan een allergische reactie veroorzaken.

  • Land van oorsprong: Verenigd Koninkrijk

  Over de fabrikant

  www.airwick.nl

  Contactgegevens:

  RECKITT BENCKISER NETHERLANDS
  Siriusdreef 14
  2132 WT Hoofddorp

  Betaalmethode

  Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


  Inspiratielijstjes met dit product