Ajax Boost Baking Soda + Citroen Keuken spray 750ML

Ajax Boost Baking Soda + Citroen Keuken Spray, een perfecte combinatie van doeltreffendheid en parfum. De ultra ontvettende reinigingsspray zorgt voor vlekkeloze reiniging en intense frisheid.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • <5%:Anionogene Oppervlakteactieve Stoffen, Niet-Ionogene Oppervlakteactieve Stoffen. Parfums, Gluteral, Hexyl Cinnamal.

  Bereidingsmethode

  1) Draai het uiteinde van de sproeikop in de """"ON"""" positie, 2) Spuit rechtstreeks op de te reinigen oppervlak. 3) Laat het product enkele ogenblikken inwerken .Voor hardnekkige vlekken: verstuif overvloedig, laat 10 minuten inwerken en dan afspoelen. Herhaal de handelingen indien nodig. 4) Gebruik een doekje of spons. Gebruik regelmatig en veeg droog met een zachte doek voor optimaal resultaat en 100% ontvette oppervlakken. Voorzorgsmaatregelen: Kan op alle wasbare oppervlakken worden gebruikt, behalve aluminium. In geval van twijfel, probeer eerst op een klein verborgen oppervlak. Niet gebruiken op beschadigd vitro-keramiek. Niet gebruiken op warme oppervlakken. Niet gebruiken op fijne stoffen zoals wol, zijde enz. Volg altijd de reingingsinstructies van de fabrikant. Spuit niet naar de ogen en het gezicht. Voor oppervlakken die in contact komen met voedsel, naspoelen met drinkbaar water.

  Veiligheid

  Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking stellen. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimte.

   Over de fabrikant

   www.colgate.nl

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.