Laden...

Ajax Shower Power Badkamerspray 750ML

Ajax Shower Power 2 in 1 houd je badkamer hygiënisch schoon. Dankzij de krachtige formule worden kalkaanslag, waterspatten en zeepresten verwijderd.

  Uitgebreide productinformatie

  Ingrediënten

  • <5% amfotere oppervlakte-actieve stoffen, parfum, lactic acid

  Bereidingsmethode

  1) Draai aan de knop van de spray op """"ON"""", 2) Verstuif direct op de te reinigen oppervlakken. 3) Laat het product enkele seconden inwerken en spoel af. 4) voor hardnekkige kalkaanslag: verstuif overvloedig, laat het product 5 minuten inwerken en spoel af met water. Herhaal indien nodig. Gebruik regelmatig voor langdurige bescherming. Voorzorgsmaatregelen: Gebruik het product niet op oppervlakken gevoelig voor zuren, zoals marmer, kalksteen, oude badkuipen in gietijzer of beschadigd email. Test in geval van twijfel eerst op een klein oppervlak. Niet verstuiven in de buurt van ogen of het gezicht. Oppervlakken die in contact komen met voedingsmiddelen afspoelen met drinkbaar water. Dit product is niet bestemd voor grootschalige schoonmaak.

  Veiligheid

  Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten bereik van kinderen houden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking stellen. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimte. Niet vermengen met bleekwater: er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen.

   Over de fabrikant

   www.colgate.nl

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.


   Inspiratielijstjes met dit product