Laden...
Ambi Pur Vleugje Bloesem Elektrische Luchtverfrisser Navulling 20ml Productfoto ID Shot 72x72
Ambi Pur Vleugje Bloesem Elektrische Luchtverfrisser Navulling 20ml Productfoto ID Shot 360x360

Ambi Pur Vleugje Bloesem Elektrische Luchtverfrisser Navulling 20ml

415
20.0 ml (207,50/liter)

De Ambi Pur Elektrische Luchtverfrisser navulling met Odourclear-technologie zuivert de lucht voortdurend van hardnekkige geuren en laat tot 80 dagen een lichte, frisse geur achter (bij gebruik van 12 uur per dag op stand 2). De geur Vleugje Bloesem is geïnspireerd op de frisheid van delicate zachte rozenblaadjes. Word verliefd op deze elegante geur en creëer een zalige sfeer in je huis. Creëer de sfeer die je wil met de Ambi Pur Luchtverfrisser en zijn uitgebreide assortiment kwaliteitsvolle geuren die de lucht echt van geuren zuivert zodat jij en je gasten van een authentieke geur en een frisse ervaring kunnen genieten. Gebruik de Ambi Pur Elektrische Luchtverfrisseer navullingen enkel met de Ambi Pur geurverspreiders, apart verkocht, om je huis te vullen met een frisheid en geur die je dag na dag, week na week blijft ruiken.

En voor onmiddellijke frisheid, probeer het volledige assortiment nieuwe Ambi Pur producten met de unieke Odourclear-technologie waaronder de Ambi Pur textiel-, lucht- en autoverfrisser.

  Uitgebreide productinformatie

  Ambi Pur Vleugje Bloesem Elektrische Luchtverfrisser Navulling 20ml Productfoto Jumbo Creative 180x180
  Ambi Pur Vleugje Bloesem Elektrische Luchtverfrisser Navulling 20ml Productfoto Jumbo Lifestyle 180x180

  Ingrediënten

  • 3-(P-Cumenyl)Propionaldehyde
  • Nerol
  • Dihydro Pentamethylindanone
  • Cyclamen Aldehyde
  • Geranyl Acetate
  • Delta-Damascone
  • P-Menthan-7-ol
  • Dimethyl-3-Cyclohexene-1-Carbaldehyde

  Veiligheid

  Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen met langdurige gevolgen. Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met huid en ogen. Draag beschermende handschoenen. Bij contact met de huid: Met veel water spoelen. Bij contact met de ogen: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Na inslikken: Bel onmiddellijk een antigifcentrum/dokter. Geen braken opwekken.

  • Land van oorsprong: Duitsland
  • Verpakt in: Duitsland

  Betaalmethode

  Online bestellen? Pin met betaalpas of creditcard bij levering.
  Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.