Laden...

Andrélon Classic Conditioner Glans 300ml

De Andrélon Glans Conditioner, verrijkt met zomertarwe, honing en jojoba-olie, geeft je haar een diepe, natuurlijke glans en laat je haar zacht aanvoelen.

- Andrélon Classic Glans Conditioner brengt de zon weer in je haar
- De Glans conditioner is verrijkt met zomertarwe, honing en jojoba-olie
- Geeft je haar een diepe, natuurlijke glans en laat je haar zacht aanvoelen
- Deze conditioner is geschikt voor dof haar
- Voor makkelijk doorkambaar haar dat heerlijk ruikt
- Gebruik voor het beste resultaat ook de Andrélon Glans Shampoo

Andrélon Glans Conditioner is speciaal ontwikkeld voor normaal haar. De verzorgende conditioner met plantaardige ontklittende bestanddelen bevat zomertarwe, honing en jojoba-olie. Deze ingrediënten staan bekend om hun zuiverende en hydraterende werking waardoor het haar weer gaat glanzen. Met Andrélon Glans krijgt je haar een diepe, natuurlijke glans en voelt het heerlijk zacht aan. Breng de zon weer in je haar! De verbeterde lichtgewicht conditioner met kokosolie emulsie dringt door tot in de kern van het haar. Dit terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen en hierdoor verzwarend kunnen werken. Ook zorgt de conditioner ervoor dat je haar na het wassen heerlijk ruikt en makkelijk doorkambaar is. Deze conditioner bevat 0% siliconen. Gebruiksaanwijzing: na het wassen zacht inmasseren in vochtig haar. Even laten inwerken en daarna goed uitspoelen. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de Andrélon Glans Shampoo.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van al 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde Andrélon zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Vernieuwing is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten. Andrélon laat haar stralen.

Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plastic afval.

Society of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 2 HDPE

   Over de fabrikant

   Andrélon

   www.andrelon.nl

   Contactgegevens:

   Unilever RA; 455;
   3013 AL; NL

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.