Andrélon Classic Conditioner Perfecte Krul 300ml

Andrélon Classic Perfecte Krul conditioner is speciaal ontwikkeld voor de intensieve verzorging van krullend haar voor een perfecte bos krullen.

• Krullend haar krijgt weer veerkracht met Andrélon Perfecte Krul conditioner
• Deze Andrélon conditioner is verrijkt met arganolie
• Arganolie verzorgt krullen met haar voedende en verzachtende eigenschappen.
• Perfecte krul conditioner accentueert krullen zonder het haar hard te maken
• Haarconditioner voor makkelijk handelbare, zachte en flexibele krullen
• Maak indruk met je krullen: probeer ook de Perfecte Krul mousse

Andrélon Classic Perfecte Krul conditioner is speciaal ontwikkeld voor de intensieve verzorging van krullend haar. Deze haarconditioner is verrijkt met arganolie en accentueert de kracht van je krullen. Met Andrélon Classic Perfecte Krul worden je krullen weer makkelijk handelbaar en voelen ze zacht, flexibel en veerkrachtig aan. Het resultaat is een perfecte bos krullen.

Gebruiksaanwijzing: Na het wassen de conditioner zacht inmasseren in vochtig haar. Even laten inwerken en daarna goed uitspoelen. Ben je op zoek naar special care voor je krullen? Geef droog en pluizig haar een boost met andere producten uit de Andrélon Perfecte Krul lijn. De fles is 100% recyclebaar dus je kunt hem gewoon bij het plastic afval weggooien.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Innovatie is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos, conditioners en stylingproducten. Andrélon laat haar stralen.

Society of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 2 HDPE

   Over de fabrikant

   Andrelon

   www.andrelon.nl

   Contactgegevens:

   Unilever RA; 455; 3013 AL; NL

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.