Laden...

Andrélon Classic Shampoo Iedere Dag 300ml

Andrélon Classic Iedere Dag shampoo reinigt het haar en is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik.

- Andrélon Classic Iedere Dag voedende shampoo voor dagelijks gebruik
- Iedere Dag shampoo is verrijkt met voedingsrijke zonnebloemolie
- Houdt je haar gezond en glanzend zonder het te verzwaren
- Iedere Dag shampoo is geschikt voor ieder haartype
- Voor luchtig en fris haar vol met glans
- Gebruik voor optimale haarverzorging ook Andrélon Iedere Dag conditioner

Andrélon Iedere Dag is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De milde en verzorgende shampoo bevat voedingsrijke zonnebloemolie die houdt je haar fris, glanzend en gezond. Andrélon Shampoo Iedere Dag is geschikt voor ieder haartype. Gebruik voor een zo goed mogelijk resultaat ook de Andrélon Iedere Dag conditioner.

Tip: Gebruik je regelmatig stylingsproducten? Was dan je haar twee keer achterelkaar om het extra goed te reinigen. Na het wassen staan je haarschubben open. Gebruik een conditioner om je haarschubben weer te sluiten. Je haar wordt zo beter beschermd. Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plasticafval.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen haarproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Vernieuwing is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos & conditioners zelf. Voorbeelden zijn de Andrélon Iedere dag shampoo, de Perfecte Krul shampoo en conditioner, de Andrélon Langer Fris shampoo en de Verrassend Volume shampoo. Andrélon laat haar stralen.

Society of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 2 HDPE

   Over de fabrikant

   Andrelon

   www.andrelon.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Dept ER Wirral CH63 3JW UK

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.