Laden...

Andrelon Intense Shampoo Glans & Care 300ml

Andrélon Intense Glans & Care shampoo reinigt en beschermt dof en droog haar en activeert de natuurlijke glans van je haar.

•Andrélon Glans & Care shampoo activeert de natuurlijke glans van je haar
•Shampoo verrijkt met parelextract en vitamine E
•Extra haarverzorging brengt weer gezond en glanzend uitziend haar
•Verzorgt dof en droog haar intensief
•Het resultaat is stralend, zijdezacht haar
•Gekleurd haar? Probeer ook een haarmasker uit de Andrélon Intense lijn

De Andrélon Intense Glans & Care shampoo is speciaal ontwikkeld voor dof haar. De shampoo, verrijkt met parelextract en vitamine E, geeft je haar de extra verzorging die het nodig heeft. Met Andrélon Glans & Care activeer je de natuurlijke glans van je haar, zodat het er weer gezond en stralend uitziet.

Andrélon heeft de Intense lijn ontwikkeld voor beschadigd en gekleurd haar dat een beetje extra care kan gebruiken. Gebruik voor een optimaal resultaat met deze shampoo ook de Andrélon Glans & Care conditioner en als je gekleurd haar hebt kun je een Care & Repair haarmasker uit de Andrélon Intense lijn proberen.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen haarproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Innovatie is voor Andrélon altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules. Andrélon laat haar stralen.

Society of the Plastics Industry (SPI)

  Uitgebreide productinformatie

  Productomschrijving

  Intense Glans & Care shampoo

  Gebruik en veiligheid

  • Recycling: Fles: Recyclebaar

  Society of the Plastics Industry (SPI) - 2 HDPE

   Over de fabrikant

   Andrelon

   www.andrelon.nl

   Contactgegevens:

   Unilever Dept ER Wirral CH63 3JW UK

   Betaalmethode

   Online bestellen? Betaal met PIN, creditcard of Apple Pay bij levering.
   Zakelijke klanten kunnen ook op aanvraag achteraf betalen.